spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc?

Hai să vedeți cum o să reușesc, prin acest...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Munca lui Vasile Dâncu, Alexandru Cordoș și a oamenilor de lângă ei! PSD Cluj a crescut frumos în ultimii 4 ani!

După ce foștii președinți, interimari și vremelnici, aproape au omorât organizația PSD Cluj, unul anume fiind vinovat de trecerea multor primari PSD către PNL, iată că a venit tandemul Dîncu – Cordoș, care a repus PSD-ul pe harta politică a județului Cluj.

17 primari au social-democrații, dintre care doi, Ioan Roman și Magdalena Lucia Suciu, cu câte ȘAPTE MANDATE!

„Cu mare bucurie și mândrie vă felicităm pentru victoria obținută în aceste alegeri:
✔️ Cecan Paul- primarul comunei Vultureni – 72.12%
✔️ Aitoneanu Daniel – primarul comunei Ploscoș – 56.27%
✔️ Daniel-Ionuț Cheța – primarul comunei Geaca – 55.69%
✔️ Rotar Cristian-Alin – primarul comunei Unguraș – 51.61%
✔️ Morariu Adrian-Daniel – primarul comunei Poieni – 51.28%
✔️ Cîmpan Radu Iustinean – primarul comunei Mintiu Gherlii – 45.35%
✔️ Țop Marius – primarul comunei Băișoara – 43.4%
✔️ Neag Radu-Florin – primarul comunei Călățele – 34.07%
Au fost reconfirmați în funcție:
✅ Cherecheș Cristian Miron – primarul comunei Frata – 74.76%
✅ Abrudan Alin-Florin – primarul comunei Rișca – 65.42%
✅ Condor Ioan – primarul comunei Mănăstireni – 61.66%
✅ Nap Dorin – primarul comunei Valea Ierii – 58.71%
✅ Pojar Valentin Dorel – primarul comunei Jucu – 57.26%
✅ Suciu Magdalena Lucia – primarul comunei Chinteni – 53.86%
✅ Livescu Alexandru – primarul comunei Măguri Răcătău – 52.03%
✅ Roman Ioan – primarul comunei Viișoara – 49.48%
✅ Păcurar Virgil – primarul comunei Ceanu Mare – 26.27%
Rezultatul votului este o dovadă clară a încrederii pe care comunitatea v-a acordat-o și a aprecierii pentru munca depusă până acum. 👏 👏 👏
Ne bucurăm să avem alături de noi lideri de valoarea voastră, care împărtășesc valorile și viziunea noastră pentru o societate prosperă și echitabilă.❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Împreună, vom continua să facem pași importanți pentru dezvoltarea locală și pentru îmbunătățirea calității vieții tuturor cetățenilor.
Felicitări încă o dată pentru această realizare remarcabilă și vă dorim mult succes în mandatul vostru❗
Împreună, vom continua să construim și să dezvoltăm comunități puternice, prospere și unite❗”, transmitea ieri PSD Cluj.

De asemenea astăzi, Alexandru Cordoș, cel mai bărbat și mai elegant dintre liderii politici ai Clujului, a declarat următoarele:

„🙏Vă mulțumesc din suflet!
Scriu aceste rânduri încărcat de emoție și recunoștință pentru tot ce am realizat împreună, nu doar în această campanie electorală, ci pe întreg parcursul ultimilor ani. Unitatea a fost cheia succesului nostru, și fiecare dintre voi, cei care citiți aceste cuvinte, ați contribuit la această reușită extraordinară: reușita PSD Cluj.🌹🌹🌹
Acum patru ani am pornit pe un drum, alături de domnul profesor Vasile Dîncu, care pentru majoritatea părea doar un vis ambițios: reformarea organizației PSD Cluj.
Ne-am asumat că schimbarea nu se va produce peste noapte și că va fi nevoie de muncă asiduă, perseverență și o echipă dedicată, însă am avut încredere că prin proiectele noastre, prin respectarea principiilor social democrate, vom reuși să atragem alături de noi oameni dedicați, cu expertiză, dornici de schimbare.
Și am reușit. ✨
Am atras în jurul nostru oameni frumoși, dedicați și muncitori, care au crezut în PSD Cluj și care au adus cu sine nu doar expertiză și competență, dar și o energie extraordinară și o dorință puternică de a contribui la binele comunității noastre.
🫂Împreună, am construit o echipă puternică, capabilă să facă față provocărilor și să aducă schimbările necesare pentru a moderniza și revitaliza atât organizația noastră cât și administrația locală!
Ori asta este cea mai mare realizare🥇
Rezultatele pe care le vedem astăzi sunt rezultatele unei munci de echipă extraordinare și al unui angajament de neclintit.
Am reușit să ne mobilizăm resursele și să implementăm inițiative care nu doar că au schimbat percepția asupra PSD Cluj, dar au și întărit legăturile cu comunitatea.
📌Am câștigat nu doar o echipă puternică, unită, ci și încrederea a 55.000 de clujeni, care ne-au oferit votul de încredere în aceste alegeri.
📌Am câștigat respectul și încrederea unei comunități care a și-a pus speranțele în noi.
📌Am câștigat sprijinul celor care au văzut în echipa noastră un vector de schimbare reală și pozitivă, și, cel mai important, am câștigat un viitor plin de speranță și oportunități pentru toți cei care fac parte din această comunitate.
Avem acum 17 primari în județul Cluj, dintre care 8 sunt noi aleși, iar cel mai tânăr primar are doar 30 de ani. Acești lideri tineri, plini de energie și determinare, sunt dovada clară a succesului nostru în a atrage și a sprijini o nouă generație de lideri.
Acesta este începutul unei noi ere pentru PSD Cluj, o eră în care ne propunem să continuăm să creștem, să ne dezvoltăm și să fim alături de cetățeni, oferindu-le sprijinul și resursele de care au nevoie.
🫂🌹
Felicitări, dragi colegi, felicitări fiecăruia dintre voi pentru implicare și pentru rezultatele obținute! Împreună am fost la înălțime și împreună vom continua să consolidăm social-democrația clujeană. Vom construi pe fundațiile solide pe care le-am pus și vom continua să fim o forță de neclintit în comunitatea noastră.”

Desigur, sunt și organizații locale care ar trebui schimbate, din rădăcini, precum cea de la Mihai Viteazu, de la Câmpia Turzii, de la Tritenii de Jos și din alte părți, unde s-au făcut „căptușeli” în loc de strategii, dar aceasta este o chestiune de sorginte internă a trandafirilor roșii!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img