spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Mulțumim, băieți! (UPDATE: Optimi, de pe primul loc)

UPDATE: Datorita rezultatelor din aceasta seara, Romania s-a calificat in fazele eliminatorii ale unui turneu final, pentru prima data dupa 24 de ani… si nu oricum, ci in stil de mare campioana – de pe PRIMUL LOC! Astfel, dedic acest articol TUTUROR celor care, inainte de Euro 2024 si in pauza meciului din aceasta seara s-au comportat ca niste chibiti prapastiosi, blamand jucatorii Naționalei!

MULȚUMIM, TRICOLORI! NE-AȚI FĂCUT MÂNDRI, DE ZIUA TRICOLORULUI!

Articolul ăsta este scris în data de 25 iunie 2024, orele 22:15 și este publicat în 26 iunie 2024, orele 8:00, deci este clar că nu așteptăm rezultatul meciului cu Slovacia, pentru a spune un mare „Mulțumim, băieți!” pentru acești oameni minunați care, timp de două săptămâni, ne-au făcut să simțim fiorul mândriei de a fi români!

Nu știu dacă diseară ne vom califica în optimi, dar știu că această generație de tineri, mulți blamați de-a lungul anilor, este o generație de ÎNVINGĂTORI, de oameni cu mare caracter și cu un spirit de sacrificiu extraordinar!

În zilele premergătoare meciului de astăzi, Țepelin și Tolontan, doi jurnaliști remarcabili, au făcut pe lupii moraliști, vorbind despre cum „nu trebuie să intre România pe lista rușinii și să accepte un blat cu Slovacia”…

N-am putea, oare, să nu mai mâncăm rahat, ca nație și să înțelegem odată că nu suntem mai catolici decât papa și nici mai creștini decât Sfântul Petru? Italia, Germania, Danemarca, Anglia, toate „au făcut blaturi rușinoase” la un moment dat, și au ajuns să crească generații întregi de învingători, să cucerească trofee și să păstreze gloria… noi de ce rahat să nu o facem? Cu ce le suntem mai superiori ălora? Ceea ce Tolo și Țepe au transmis, de fapt, a fost să batem Slovacia ca să dăm o șansă în plus Ucrainei… pentru că Ucraina e un fel de subiect tabu în lumea asta idioată și ipocrită!

Nu, fraților, de 24 de ani n-am fost în fazele eliminatorii ale unui turneu final… și de 26 de ani nu ne calificăm la un Mondial, dar nuuu … noi tre să fim fair-play, să ne batem cu toată lumea și să nu acceptăm „blaturi rușinoase”.

Mă întreb, unde erau acești „lupi moraliști” când Danemarca ne-a scos din lupta pentru turneul final, cu ajutorul lui Urs Mayer? Unde erau acești „moraliști” când am fost, de-atâtea ori, dezavantajați, atât la nivel de națională, cât și la nivel de echipă de club.

Nu, frate… dacă astăzi, cu un gol din offside, marcat cu mâna, în minutul 97 egalăm Slovacia și mergem în Optimi… SUNTEM ÎNVINGĂTORI! Cu rușinea mori de foame, iar băieții noștri, copiii ăștia minunați, determinați, cu coaie, au demonstrat că MERITĂ ÎN OPTIMI!

Așa că… MULȚIUMIM, BĂIEȚI! Pentru că ne-ați dat speranțe, pentru că ați zdrobit Ucraina, pentru că v-ați bătut cu Belgienii chiar și când soarta vă era potrivnică și pentru că sunteți BĂRBAȚI!

Restul… nu contează! Respect, Naționala României! Respect, Edi Iordănescu și tot stafful tehnic!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img