spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

MULTUMESC!

spot_img
Acesta este singurul cuvant rostit de Cezara in fata colegilor, luni, la primul antrenament dupa succesul de duminica de la Sibiu unde a castigat medalia de aur la Campionatul National de Judo.
 
Sportivii Clubului Sportiv ActivJudo din Campia Turzii sunt invatati si educati sa spuna acest cuvant in fata colegilor de fiecare data cand au success in competitii, pentru ca fiecare sportiv trebuie sa fie constient, ca acel success se datoreaza orelor de antrenament petrecute in sala de antrenament impreuna cu colegii de antrenament.
 
Desi judo este considerat un sport individual, toate activitatile (antrenamente, cantonamente, stagii, excursii, etc.) se desfasoara in echipa. Prezenta si sustinerea din partea echipei a contribuit in mare masura la rezultatul Cezarei la Sibiu.
 
Aplecarea capului este o forma de salut in cultura noastra, un simbol al relatiilor bune interumane.
Aplecarea sportivului in fata colegilor si aplecarea colegilor in fata sportivului are o semnificatie aparte in Judo: exprima RESPECTUL. Este vorba despre Respectul Individului fata de puterea Colectivului si respectul Colectivului fata de personalitatea Individului. Este vorba despre Respectul fata de cei care sunt Inainte si Respectul celor care vin din Urma.
 
Campionatul National este cel mai important concurs de nivel national care se tine o singura data pe an si la care se prezinta de obicei cei mai buni sportivi din tara. Castigarea acestui concurs este principalul obiectiv al sportivilor inainte de a se indrepta spre inalta performanta si de a se afirma pe plan european si mondial.
spot_img
spot_img
spot_img