16 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSMoții mincinoși, au primit autorizație de miting, dar pozează în victime!

Moții mincinoși, au primit autorizație de miting, dar pozează în victime!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Încă de la debutul scandalului generat de mutarea statuii lui Avram Iancu din centrul Turzii, atât politicienii opoziției, cât și reprezentanții Societății Patriotice Avram Iancu au avut o atitudine „curvească”.

Fie au diseminat articole de opinie publicate de agenții și editorialiștii plătiți de Federația Rusă, fie au deturnat adevărul, spunând că statuia va fi mutată din Centrul Turzii, când – defapt – este mutată la 200 de metri mai spre Nord, iar ultima găselniță a venit, în cursul serii trecute, când Societatea Avram Iancu a mințit cu nerușinare.

Astfel, printr-un „comunicat de presă” postat – defapt – pe facebook, Societatea Avram Iancu a declarat că Primăria Turda nu a emis autorizație de protest pentru mitingul de mâine, dintre orele 10:00 și 18:00.

Ei bine, secretarul general al Municipiului Turda, Mihaela Mărginean, una dintre femeile din Primăria Turda care nu ezită să se ia la trângă – figurativ vorbind – cu reprezentanții opoziției, a prezentat ADEVĂRUL în această speță.

Buna seara, 
 
Ca urmare a articolului publicat de catre dumneavoastra in mediul online, articol avand ca titlul: 
,,DESI PRIMARIA TURDA NU A APROBAT PROTESTUL DIN DATA DE 10 IUNIE, REFERITOR LA RELOCAREA STATUII LUI AVRAM IANCU, SOCIETATEA CULTURAL – PATRIOTICA AVRAM IANCU (SAI) NU SE DA BATUTA SI CHEAMA LA MITING TOTI TURDENII” dorim sa va aducem la cunoștința urmatoarele clarificari, in conditiile in care stirea publicata de catre dumneavoastra nu imbraca forma corecta, respectiv starea de fapt petrecuta cu ocazia intrunirii comisiei pentru avizarea adunarilor publice, de unde reiteram articol din continutul procesului verbal al sedintei:
Se avizeaza desfasurarea evenimentului cu urmatoarele conditii :
– Manifestarile se vor desfasura doar pe traseul – parte carosabila cuprinsa de la sensul giratoriu teatru – str. Republicii- Piata Republicii – statuia lui Ion Ratiu si retur ;
– Obtinerea avizului de la Politia Rutiera cu privire la inchiderea circulatiei pe sensul de drum mai sus amintit, in intervalul orar 18-21, 10 iunie 2022 ;
– Informarea Inspectoratului Judetean de Jandarmi Cluj cu privire la organizarea manifestarilor ;
– Obtinerea si prezentarera avizului sau acordului de la executantul lucrarilor de santier cu privire la accesul a 2-3 reprezentanti ai organizatorului la statuia lui Avram Iancu .
 
Se va asigura :
– Din partea Politiei Municipiului Turda : 1 echipaj politie rutiera (4 politisti) ;
– Din parteav Inspectoratului Judetean de Jandarmi Cluj : 30 Jandarmi ;
– Din partea Serviciului Public Politia Locala : 12 politisti locali, circulatie si ordine publica ;
– ISU Avram Iancu Cluj – la solicitare.
     Pe cale de consecinta, avem respectuoasa rugaminte, ca pe viitor sa luati legatura cu membrii comisiei pentru  ca cetatenii sa aiba parte de o informare cat mai corecta! In sustinerea celor mentionate atasam procesul verbal al sedintei mai sus amintite.
 
Cu stima, – Secretar general municipiul Turda
                                                     ELENA MIHAELA MARGINEAN” – transmite secretarul general al Primăriei Turda, într-un email transmis presei.
 
De asemenea, RefleqtMedia vă prezintă procesul verbal al comisiei privind adunările publice din Primăria Turda:
 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: