spot_img

Monstru cu chip uman – a violat o copilă de 11 ani

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

„Țara asta e atât de șifonată încât nu ne mai facem bine niciodată” – Florin Piersic.

Pornind de la vorba marelui actor, vă prezentăm un caz pe cât de hidos, pe atât de prezent în viețile noastre cotidiene. Un individ, în vârstă de 18 ani a violat o copilă de 11 ani.

Polițiștii l-au reținut pe un tânăr de 18 de ani, din oraș, care ar fi întreținut raporturi sexuale cu o minoră de 11 ani. Tânărul a fost prezentat în fața magistraților, iar față de acesta a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

 

La data de 3 octombrie 2019, Poliția Orașului Cugir a fost sesizată de către un bărbat din Cugir, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 11 ani, ar fi întreținut raporturi sexuale cu un tânăr din oraș.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în seara zilei de 1 octombrie 2019, în timp ce se afla într-un parc din Cugir, tânărul, în vârstă de 18 de ani, ar fi convins-o pe minoră să întrețină raporturi sexuale, orale, cu el.

 

Inițial, cercetările au fost efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu minor, însă dată fiind vârsta victimei, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată în viol.

 

Față de tânăr a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus, față de acesta, măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Cercetările sunt continuate.”, transmite IPJ Alba.

Grozăvia s-a produs la Cugir.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Clujul bunelor practici medicale – Copil spălat CU FURTUNUL într-un spital din Cluj

O poveste de-a dreptul șocantă a apărut în presa națională, cu referire la condițiile de la Spitalul Clinic...

Să datorezi bani Primăriei, să-ți fie plătite datoriile la curent din Bugetul Local și să faci plângere penală primarului … asta înseamnă să fii…...

În cursul săptămânii trecute, reprezentanții discotecii Top40 au depus o plângere penală împotriva primarului și a viceprimarului de...

EXCLUSIV: Iată DE CE se va dizolva SC Administrarea Patrimoniului Imobiliar Turda SRL

Astăzi, în spațiul public a „explodat” ideea potrivit căreia SC API Turda SRL, societate care administrează parcările din...

De ce nu a raportat șeful IPJ Cluj incidentul mortal de la Papahida?

La această întrebare va trebui să răspundă Mircea Rus, șeful IPJ Cluj, după ce Ministerul de Interne a...
spot_img

Bonusuri de 3000 de lei pentru mașinile vechi

Guvernul României lucrează la metode pentru a-i determina pe români să nu mai folosească rablele. Concret, se lucrează pe o variantă, conform căreia un posesor...
%d bloggers like this: