spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc? (UPDATE)

(UPDATE): Ca urmare a articolului nostru, intitulat „Haha, chiar...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Momente de apreciere față de doamna, Mihaela Rus, unul dintre cei mai longevivi oameni ai Companiei de Apă Arieș!

💙Momente speciale suprinse într-o zi deosebită și plină de emoție, în care am sărbătorit un moment extraordinar în istoria companiei noastre – pensionarea, după 40 de ani de activitate neîntreruptă, a colegei noastre Mihaela Rus! Această realizare extraordinară este o mărturie a angajamentului, profesionalismului desăvârșit și a pasiunii unui om cu adevărat excepțional!

🩵Draga noastră Mihaela, în toți acești ani ai fost un model de integritate și perseverență, munca ta a fost întotdeauna caracterizată de o rigurozitate impresionantă și de o dorință constantă de a excela. Ai fost nu doar un coleg extraordinar, ci și un mentor și un prieten pentru mulți dintre noi. Ne-am bucurat în fiecare zi să învățăm de la tine și să lucrăm împreună. Ai adus mereu un strop de bucurie și optimism în fiecare zi, iar sfaturile tale pline de înțelepciune i-au ajutat pe toti cei care au avut norocul să te cunoască.

🫶Ne vei lipsi tuturor Mihaela, dar știm că urmează o nouă etapă plină de oportunități și momente frumoase pentru tine. Îți dorim să ai parte de o pensie plină de sănătate cu satisfacții personale, fericire și împliniri, alături de cei dragi ție! Știm că amintirile create și prietenia construită pe parcursul acestor ani vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre!

Te îmbrățisăm cu drag, sinceritate și recunoștință,
Echipa CAA 🩵🩵🩵

spot_img
spot_img