12.1 C
Turda
Saturday, September 17, 2022
spot_img
HomeAdvertorialMobila la comanda va ofera sansa de a avea casa pe care...

Mobila la comanda va ofera sansa de a avea casa pe care ti-ai dorit tot timpul!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Mobilierul la comanda este adesea perceput ca o extravaganta costisitoare. Prin urmare, consumatorii pierd de obicei la gandul de a-si decora spatiul folosind mobilier la comanda. Mobilierul gata facut standard este considerat pe scara larga o modalitate mult mai accesibila si mai convenabila de a decora un spatiu. Exista o multime de adevar in aceasta serie de gandire, desi mobilierul proiectat la comanda nu este neaparat asa cum ne fac sa credem perceptiile comune. Multe persoane prefera mobila bucatarie la comanda, deoarece in acest fel vor incadra perfect intreaga incapere!

Mobilier care reflecta afacerea sau personalitatea voastra

Mobilierul gata facut va ofera o gama de alegere in ceea ce priveste culoarea, tesatura si stilul, dar nu va permite sa aveti o piesa unica, precum mobilierul personalizabil. Cand lucrati cu un constructor de mobila la comanda, veti putea crea o piesa care sa reflecte cu acuratete personalitatea sau conceptul vostru de afaceri. O piesa de mobilier personalizata se poate amesteca perfect in spatiul vostru sau poate deveni o piesa statement care iese in evidenta fata de restul camerei.

Potrivirea perfecta 

Unul dintre marile avantaje ale mobilierului personalizat este ca va veti umple spatiul cat mai eficient posibil. Mobilierul gata facut este fabricat la o dimensiune standard, in timp ce mobilierul personalizat este masurat si realizat in functie de cerintele voastre specifice. Aceasta include atat dimensiunea fizica, cat si forma piesei. In general, va puteti maximiza utilizarea spatiului cu mobilier realizat la comanda.

Calitate si durabilitate 

Alegerea mobilierului personalizat depaseste mobila standard la un nivel creativ, iar asta inseamna, de asemenea, ca puteti lua decizii cu privire la calitatea noului mobilier. Puteti avea ultimul cuvant asupra lemnului sau tesaturilor care vor fi folosite in designul mobilierului vostru. Pe de alta parte, mobilierul gata fabricat este realizat in mod obisnuit folosind tabla de presa sau placaj si tinde sa fie mai putin durabil datorita calitatii sale mai scazute.

Daca veti plasa mobilierul acolo unde va fi o zona mare de trafic si s-ar putea deteriora – in camera de zi, unde vor fi o multime de copii – atunci alegerea unui lucru care este mai ieftin de inlocuit poate fi optiunea mai inteligenta, de exemplu un tip  mobilier gata facut. Totusi, mobilierul personalizat este de obicei preferat pentru capacitatea sa de a se adapta la cerintele specifice ale clientului in ceea ce priveste dimensiunea, forma si designul. Clientii au optiunea de a alege fiecare element, inclusiv materialele utilizate in constructie, tipul de tesatura, culori si chiar tipul de cusaturi. Chiar si aspecte functionale, cum ar fi numarul de usi, sertare, accesorii etc. pot fi determinate pentru a se potrivi clientului.

Cel mai mare avantaj al mobilierului realizat la comanda are totusi de-a face cu exclusivitatea pe care o ofera spatiului in care a fost instalat. Aspectul si senzatia de mobilier la comanda reflecta sensibilitatile individuale de stil ale proprietarului si ofera spatiului lor o nota personala.

Costurile pe care le implica achizitionarea de mobilier la comanda sunt, de asemenea, flexibile in functie de cumparatorii individuali. Principalii producatori de mobila sunt obisnuiti sa proiecteze mobilier specializat pentru clienti in limita bugetului lor, dar aduc nivelurile perfecte de functionalitate si stil cautat.

Cu mobilierul personalizat, puteti fi sigur ca veti obtine valoarea maxima pentru banii care au fost investiti in acesta. Exista un accent mai mare pe calitate intr-o piesa de mobilier unica, iar producatorii depun un efort mai mare in realizarea acesteia, prezentand maiestria superioara. 

Mobilierele personalizate permit, de asemenea, oamenilor sa recreeze mobilier de designer si inalt la o scara de pret mai mica. De asemenea, pentru persoanele care nu pot gasi stilul exact de mobilier pe care ar dori sa-l achizitioneze in optiuni gata preparate, ei pot solicita unui producator de mobila sa le construiasca articole de mobilier conform specificatiilor lor exacte. 

Cel mai bine este sa alegeti mobilier personalizat, deoarece poate aduce o cantitate indispensabila de design si stil functionalitatii oricarui spatiu. Este unul dintre principalele motive pentru care mobilierului personalizat i se acorda o importanta atat de mare in decorarea si designul interiorului. Clientii pot gasi acum cu usurinta modele rafinate si indraznete de piese de mobilier simple pana la luxoase pentru instalare in spatii rezidentiale si comerciale. Magazinele mobila la comanda Bucuresti pot oferi ceva exclusiv, ceva unic si ceva special.

Iata cateva motive pentru care trebuie sa alegeti mobilier din lemn personalizat in locul celui standard:

Adaptabilitate

Mobilierul personalizat are abilitatea de a se adapta nevoilor si cerintelor specifice in ceea ce priveste designul, dimensiunea si forma. Aveti puterea decizionala de a selecta fiecare element, inclusiv tipul de tesatura, tipul de cusaturi, materialele utilizate pentru construirea mobilierului etc. Puteti chiar determina aspectele functionale ale mobilierului in functie de nevoile voastre, cum ar fi numarul de sertare, accesorii, usi etc.

 Exclusivitate

Unul dintre cele mai bune avantaje ale detinerii de mobilier personalizat este ca ofera exclusivitate in spatiul in care este instalat. Mobilierul la comanda are o senzatie si un aspect unic, deoarece reflecta sensibilitatile si stilul persoanei. Adauga o nota personala oricarui spatiu.

 Calitate

Cand investiti in mobila la comanada, cu siguranta obtineti o valoare buna pentru banii disponibili. Mesterul se concentreaza pe producerea unei piese unice si de calitate pentru voi. Prin urmare, el are mai multe sanse sa depuna toate eforturile. Deoarece platiti si pentru materiale de buna calitate, puteti fi sigur ca piesa de mobilier va rezista testului timpului.

Personalizare

Majoritatea mobilierului gata facut este unic. Daca aveti o camera foarte mica care are nevoie de un pat sau o camera foarte mare care are nevoie de o masa de o anumita dimensiune, mobilierul gata facut poate sa nu fie potrivit. Mobilierele personalizate pot fi masurate si construite pentru a se potrivi dimensiunilor unei anumite camere. Puteti adauga sau elimina cat de mult spatiu de stocare doriti. In afara de estetica, veti obtine si o functionalitate buna din piesa  personalizata. 

Mobilierul personalizat va permite sa recreati aspectul unui design de inalta calitate la un pret mai mic. De ce sa investiti intr-un birou de designer care costa triplul sumei atunci cand puteti construi acelasi birou la jumatate din cost? In afara de copierea unei piese de designer, este posibil sa aveti in vedere un design unic pe care doriti sa il recreati. Doar o piesa de mobilier personalizata va permite sa faceti acest lucru.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: