fbpx
HomeAdvertorialMituri despre cazinouri pe care probabil le-ai crezut!
spot_img
spot_img

Mituri despre cazinouri pe care probabil le-ai crezut!

- Publicitate -
spot_img

Nu există nicio îndoială că industria jocurilor de noroc a cunoscut în ultima vreme o dezvoltare fantastică, care se reflectă în numărul mare de clienţi ce activează în mediul online dar şi în cel offline. Este normal să fie aşa pentru că un jucător îşi va trage de aici doza necesară de adrenalină dar va intra şi în posesia unor câştiguri substanţiale. Acolo unde este vorba despre mulţi bani, miturile sunt inevitabile, aşa că iți vom face vorbi despre ele în rândurile următoare.

Oxigenul în plus la cazinou

Poţi accesa un top online casino şi poţi trece imediat la joc dând start slotului preferat sau plasând primul pariu la jocul de blackjack. Dar parcă lipseşte ceva, aceea experiență specifică unui cazinou offline unde dai piept cu o mulţime de jucători care îşi exersează norocul la diverse jocuri. Trăieşti o senzaţie unică şi de cele mai multe ori, nu poţi trece cu vederea un câştig impresionant. Într-o asemenea mare de oameni, îşi face loc un mit care este des vehiculat de jucători, acela că se pompează oxigen pur în încăperi pentru a ţine jucătorii în alertă şi a-i face să pompeze bani mulţi în jocurile de noroc.

Este fals! În afară de aerul condiţionat necesar pentru primenirea încăperilor nu ai de-a face cu nimic altceva. Jucătorii sunt plini de adrenalină proprie care îi ţine conectaţi la jocul preferat şi, în afară de o răcoritoare numai câştigul acela mult aşteptat îi ţine în priză. Apoi, dacă te gândeşti din punctul de vedere al cazinoului, vei vedea că o asemenea iniţiativă ar presupune o investiţie majoră, de natură să le scadă semnificativ încasările.

Este ilegal să numeri cărţile

Hai să fim serioşi! Atât de multe pachete de cărţi se amestecă la un joc şi algoritmul de amestecare este cu siguranţă unul atât de sofisticat încât nu ai nicio şansă. Poate la începuturile industriei, atunci când dealer-ul făcea cărţile şi le depunea în recipientul de unde le extrăgea ulterior era posibil să faci asta, existând dovezi clare că jucătorii cu o memorie nativă reuşeau să facă acest lucru, înregistrând câştiguri care nu mai aveau de-a face cu norocul. Acest lucru nu înseamnă că nu poţi să numeri cărţile.

Dacă poţi face acest lucru şi ai certitudinea că poţi bate dealer-ul, fă-o! Nimeni nu îţi poate reproşa nimic, în ciuda camerelor de luat vederi care împânzesc un cazinou terestru şi a mulţimii de oameni de pază. În final nu ai asupra ta vreun dispozitiv electronic care să facă acest lucru, pentru că în acest caz eşti în culpă şi cazinoul are tot dreptul nu numai să îţi interzică jocul pe viaţă în acea locaţie. Cum nu eşti în această postură, îţi poţi exersa memoria încercând să numeri cărţile şi să dai o prognoză ulterioară care se va dovedi favorabilă pentru tine. Şansele de reuşită sunt mici, însă merită explorate atât timp cât tu crezi cu adevărat în ele.

Jocurile sunt aranjate

Nimic mai fals! Cazinourile sunt supuse periodic la controale care nu se raportează numai la igiena încăperilor cât mai ales la verificarea jocurilor pe care le oferă. Este şi normal să fie aşa, pentru că ai dreptul la o şansă egală care nu trebuie dinamitată de intervenţia neautorizată asupra jocurilor ofertate de locaţie, prin urmare nu ai de partea decât norocul şi cazinourile caracteristicile cu care fiecare joc este înzestrat. Dacă eşti în faţa unui slot atunci trebuie să ştii că dispunerea pictogramelor pe ecran se realizează numai printr-un RNG, iar câştigurile sunt influenţate de o altă caracteristică tehnică, rata de retur către jucător, cunoscută sub abrevierea RTP. Pentru jocurile de noroc marginea de casă este edificatoare pentru că în funcţie de aceasta cazinoul înregistrează profiturile. Deşi toate jocurile au aşa ceva, cel mai edificator exemplu este jocul de ruletă care are în versiunea europeană o margine de casă de 2,72%. Acest lucru înseamnă că fiecare pariu depus va lua această tranşă de procente care se va constitui în câştigul pe care cazinoul îl înregistrează de fiecare dată când se pariază.

Toate jocurile depind de noroc

La o primă vedere, ai fi tentat să dai crezare acestui mit, mai ales că toată industria se bazează pe acest factor. Totuşi, există jocuri unde câştigurile pot fi achiziţionate adoptând şi punând în practică strategii de joc care s-au consacrat de-a lungul timpului. Cea mai elocventă strategie cunoscută este cea care poartă numele celui care a inventat-o, Martingale. Acest matematician propune un şir de pariuri consecutive care se dublează de fiecare dată până la obţinerea primului câştig, acesta aducând recuperarea pariurilor pierdute şi oferind un plus faţă de totalul pariat.

Strategia are însă o condiţie, aplicarea ei se face la pariuri considerate sigure, cele care nu aduc câştiguri impresionante dar care au totuşi o cotă bună. Cele mai elocvente astfel de pariuri sunt cele care le includ pe cele de ruletă, unde poţi paria pe culoarea numărului sau pe faptul că acest este par sau impar. Aceste pariuri dublează miza depusă şi în cazul strategiei Martingale se dovedesc a fi cele mai bune de pus în practică.

E rândul meu să câştig!

Pentru acest lucru, trebuie să fii la locul potrivit şi la timpul potrivit. Cu siguranţă că de multe ori te-ai aşezat în faţa unui slot şi încă de la primul spin ai şi luat potul cel mare sau dimpotrivă, ai dat multe învârtiri până să vezi un prim câştig. La fel şi la jocurile de masă, poţi ghici din prima unde va ateriza bila ruletei sau poţi face 21 la jocul de blackjack. În ambele cazuri, dacă ai pariat o sumă mare eşti un fericit câştigător pentru că suma este pe măsură! Acest mit este alimentat de ideea că după ce ai înregistrat pierderi roata norocului se va întoarce şi va fi rândul tău să câştigi, lucru care se întâmplă destul de des în realitate şi pe care cu siguranţă că l-ai experimentat de atâtea ori. Rămâne doar un mit, un jucător cu experienţă nu se va lăsa purtat de pierderi ci va alege întotdeauna acele jocuri unde câştigurile vor prevala de fiecare dată.

Este clar că aceste mituri vor rămâne doar la stadiul de mituri. Ele sunt totuşi purtate de la jucător la jucător pentru a explica într-un fel pierderile suferite. Este mai uşor să dai vina pe oxigenul în exces dintr-un cazino sau pe faptul că jocurile sunt măsluite pentru a ascunde în spatele acestor afirmaţii pasa proastă în care te găseşti. Tratează-le ca pe simple mituri, pune-ţi la treabă norocul şi lasă câştigurile să vină în mod natural la tine!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: