spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Mister între Buru și Lungești, după ce o mașină s-a scufundat în Arieș

Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență sunt într-o adevărată dilemă, după ce pasagerii unui autoturism care s-a scufundat în Arieș sunt de negăsit.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda și ai Gărzii de Intervenție Băișoara intervin în aceste momente, în urma unui apel care a anunțat faptul că în apele râului Arieș, în zona Buru-Lungești, se află scufundată o mașină. La fața locului acționează trei autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ.


În sprijin au fost trimiși și scafandri din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, cu o autospecială și o barcă de salvare.


Forțele și mijloacele de la fața locului desfășoară căutări pentru a identifica dacă există victime în urma acestui eveniment.

Autoturismul a fost tras la mal de către pompieri, iar înăuntru nu au fost găsite victime. Se fac în continuare căutări pentru a identifica dacă există victime în urma acestui eveniment.”, transmite ISU Cluj.

De asemenea, IPJ Cluj a prezentat informații despre subiect.

La data de 22 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că în zona localității Buru, în râul Arieș se află un autoturism scufundat.

La fața locului au fost dirijate echipaje din cadrul ISU Cluj si Poliția municipiului Turda.

Pompierii au reușit să aducă autoturismul la mal, insă în interiorul autoturismului nu a fost găsită nicio persoană.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și identificării persoanei/persoanelor care s-ar fi aflat în autoturism.”, scrie IPJ Cluj.

Potrivit surselor jurnalistice, proprietarul autoturismului a fost identificat, pe baza plăcuțelor de înmatriculare. Acesta nu este de găsit, posibil să fie pe fundul râului Arieș.

Să fie vorba despre un simplu accident rutier? Să fie vorba despre altceva? Vom afla, iar RefleqtMedia vă va ține la curent.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img