spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

MIRON Vasile, AUR Călărași: Sărbătorile publice ar trebui să fie pentru TOATĂ comunitatea!

spot_img

Aș dori să felicit în mod public  Primăria Comunei Călărași pentru decizia de a se implica  la Bogata, la evenimentul  dedicat Zilei  Copilului.                                                                                Nimic nu se compară cu bucuria și zâmbul   unui copil, atunci când participă la evenimente organizate în cinstea lui .   

Consider că acest gen de evenimente trebuie organizate în toate satele comunei noastre, pentru toți copii  în fiecare an și  nu doar în anumiți ani.

  În  calitate de candidat la funcția de Primar al comunei Călărași  consider că este corect ca evenimentele  organizate la nivelul comunei să fie făcute în fiecare sat, fără a se ține cont de numărul de persoane ci  doar de oameni.   Fiecare dintre cetățenii comunei Călărași indiferent de satul în care locuiesc sunt la fel de importanți pentru comună.
     Vreau ca din acest an să facem  și  “Fiii satului”  în satul   Bogata și în satul  Călărași Gară la fel cum s-a organizat în ultimii doi ani în satul Călarași. Consider că este un semn de apreciere pentru cetățenii comunei organizarea acestor evenimente.                                       
                                                                                                                                         Să  avem evenimente publice în  toate cele trei sate, să avem dezvoltare, investiții, cultură, sport .

Vă propun UNITATE în comună, nu COMPETIȚIE între sate! Toți suntem ai comunei!

MIRON VASILE AURELIAN
Candidat AUR pentru funcția de
PRIMAR AL COMUNEI CĂLĂRAȘI

CMF: 21240330

spot_img
spot_img
spot_img