fbpx
HomeȘtiri din TurdaMircea Irimie: „Spre NORMALITATE în TURDA !”
spot_img
spot_img

Mircea Irimie: „Spre NORMALITATE în TURDA !”

- Publicitate -
spot_img

Programul de guvernare pentru județul Cluj este în dezbatere publică!

Județul Cluj se apropie cu pași repezi de 1 milion de locuitori, majoritatea concentrați în mediul urban, cu un nivel de trai peste media țării, dar totuși departe de cel occidental. Dezvoltarea economică a fost impulsionată mai ales de apropierea de granița vestică, dar și de faptul că a existat un aflux contant de forță de muncă specializată, generată de marile universități prezente în Cluj-Napoca. Specialiștii pun pe seama mediului privat faptul că așezările urbane din Cluj au cunoscut o bună dezvoltare, iar despre faptul că mediul rural ar fi rămas în urmă față de alte zone ale țării spun că se datorează unei slabe prestații a administrației de la nivel județean.

PRO România Cluj își propune să aducă echilibru, competență și viziune strategică în administrarea județului Cluj. Potențialul uman și natural al județului sunt pilonii pe care mizăm pentru o dezvoltare sustenabilă.

Vom susține și stimula mediul rural, propunem măsuri și proiecte concrete pentru a reduce decalajele și a asigura un trai decent pentru toți locuitorii săi.

Vom aduce mediul urban cu un pas mai aproape de standardele de la nivel occidental, vom veni cu bune practici și mentorat, vom încuraja cercetarea și inovarea.

Abordarea noastră urmărește două dimensiuni:
 una umanistă, prin care ne asigurăm că fiecare cetățean al județului beneficiază de servicii publice peste un anumit standard, care să-i asigure demnitatea, dar și că beneficiază de facilități pentru a-și urma pasiunile, hobby-urile, educația, planurile de dezvoltare personală sau antreprenorială

 una progresistă, prin care ne asigurăm că dezvoltarea economică, socială, administrativă, civică sunt gestionate cu profesionalism, competență și planificare strategică, pentru a genera prosperitate pe toate planurile și la toate nivelele, pentru toți cetățenii

Detalii: https://procluj.ro/…/Program-de-guvernare-pentru-judetul-CL…

Mircea Vicențiu Irimie
PRO ROMANIA TURDA 💙💛

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: