fbpx
spot_img

Mircea Irimie revine în politică! Va conduce filiala județeană a Partidului Republican

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Fostul viceprimar, deputat și ministrul secretar de stat, Mircea Vicențiu Irimie, și-a pecetluit întoarcerea în politica mare.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Partidul Republican din România, Mircea Irimie este noul președinte județean al partidului.

Fostul deputat de Cluj, Mircea Irimie, s-a alăturat Partidului Republican. Acesta va ocupa funcția de președinte al filialei Cluj a Partidului Republican și de vicepreședinte al formațiunii la nivel național.

Mircea Irimie a ocupat în perioada 2008 – 2012 funcția de Viceprimar al Municipiului Turda, iar între 2012 – 2016 a fost deputat de Cluj, fiind unul dintre cei mai activi reprezentanți din Parlamentul României din județul Cluj inițiind 94 de propuneri legislative din care 19 au devenit legi, ele producând efecte și astăzi în România.
 
Totodată, Mircea Irimie a ocupat și funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social.”, transmite Partidul Republican din România.
 
Partidul Republican din România este un partid liberal conservator. Președintele partidului, ales prin Congres, este Marian Cucșa.
 
„Principiile noastre se bazează pe noțiuni liberale de responsabilitate socială – grija pentru cei vulnerabili, cei care au nevoie de sprijin, și pe noțiuni conservatoare de prudență fiscală și economică – prudență în cheltuirea banilor publici.
Credem că acestea sunt în esență calități care vor permite României să prospere pe parcursul anilor următori.
Partidul nostru combină aceste calități cu entuziasmul pentru creativitate, întreprindere, educație și inovație.”, se arată pe site-ul Partidului Republican din România.
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită la Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”

„Apă, tu eşti nu numai necesară vieţii, ci eşti însăşi viaţa; eşti bogăţia fără seamăn pe Pământ, tu...

Cetățenii cartierului Șarât vor avea un parc spectaculos

👷🏻Deoarece vremea de afară o permite, echipele Companiei de Salubritate au reluat lucrul la primul parc al cartierului...

Intervenție antitero ACUM la Cluj

Mai multe dube de poliție și trupe antitero au fost văzute de jurnaliștii clujeni la intersecția străzilor Regele...
%d bloggers like this: