fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaMinoră de 13 ani din Turda, la un pas să fie ORBITĂ...

Minoră de 13 ani din Turda, la un pas să fie ORBITĂ de un bețiv!

- Advertisement -

O fetiță de 13 ani, din Turda, a fost la un pas să fie orbită de un bărbat în stare de ebrietate, după ce acesta a lovit-o cu un obiect metalic peste cap, spărgându-i ochelarii.

Bărbatul ar fi fost iritat de o remarcă a unui copil din grupul în care era și fetița și a decis să-și reverse furia asupra acesteia. Totul s-a întâmplat pe strada Lotus, din Turda.

“Pescarul, un vecin din blocul vecin, trecea beat spre casă, echipat și cu un întreg harnașament de undițe și bagaje în spate. Când l-a văzut, un băiat în vârstă de opt ani a exclamat, spontan, deloc batjocoritor: “Azi-mâine mergem și noi la pescuit!”  Moment în care, auzind remarca băiatului, pescarul s-a întors la grup, și a revărsat un val de înjurături asupra copiilor.

Înjurături care, rostite de un om beat, care abia putea vorbi, au stârnit râsul nestăpânit al fetiței mele. Și, în secunda următoare, individul și-a dat jos încărcătura de unelte de pescuit și a scos o vergea metalică în formă de V, după care – nici una, nici alta – i-a ars cu ea câteva lovituri, puternice, peste față. Dar să vă povestească mai departe Denisa ce s-a întâmplat, ca să auziți din gura ei”., povestește George, tatăl fetei agresate, citat de BZC.ro

Denisa, fetița agresată, reia povestea tatălui ei.

„Primul lucru, după ce m-a lovit cu vergeaua, a fost că ochelarii mi s-au făcut țăndări… Totuși,  norocul meu a fost că aceștia mi-au protejat ochii la prima lovitură și, de asemenea, pentru că lentilele erau de plastic, altminteri, dacă ar fi fost de sticlă, cioburile m-ar fi putut orbi! În rest, am reușit – cum am putut! – să mă apăr cu mâinile, dar până la urmă tot m-am ales cu un cucui în moalele capului ! Și, imediat după ce bețivul a plecat, l-am sunat pe tati, care a apărut, în două-trei minute, împreună cu poliția…”  , povestește fata.

Aceasta, împreună cu tatăl ei s-au prezentat la IML Cluj, apoi la Poliție, pentru a depune plângere împotriva agresorului.

 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Petre Pop despre vizita MS Regele Ferdinand I al României, la...

0
În cadrul proiectului „Câmpia Turzii 100 de ani”, derulat de PSD Câmpia Turzii, consilierul județean social democrat, Petre Pop, a prezentat o fotografie inedită...

Comentarii

%d bloggers like this: