spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Ministrul Economiei, la Campia Turzii, la invitatia lui Avram Gal

Ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea, susține candidatura lui Avram Gal și contribuie la elaborarea strategiei economice pentru dezvoltarea Câmpiei Turzii

 

Astăzi, într-un eveniment deosebit la Câmpia Turzii, ministrul economiei, Ștefan Radu Oprea, s-a alăturat echipei PSD Cluj într-o demonstrație clară a sprijinului dânsului pentru dezvoltarea acestei comunități din inima județului Cluj. Împreună cu Alexandru Cordoș, secretar executiv județean PSD Cluj, Ioan Oleleu, vicepreședinte ANSV, Ovidiu Secară președinte PSD Cluj-Napoca și Răzvan Ciortea, subprefectul județului Cluj, ministrul a anunțat angajamentul său față de Câmpia Turzii.

 

Una dintre cele mai semnificative declarații ale evenimentului a fost anunțul ministrului Ștefan Radu Oprea, privind sprijinul său hotărât pentru dl. Avram Gal în cursa pentru alegerile de primar la Câmpia Turzii. Prin acest gest, ministrul reiterează angajamentul PSD de a susține liderii locali și de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a comunităților din întreaga țară.

 

O altă veste importantă anunțată astăzi este participarea ministrului Ștefan Radu Oprea în elaborarea strategiei economice de dezvoltare a municipiului. Această strategie reprezintă un angajament concret al PSD Câmpia Turzii față de cetățenii săi și reafirmă preocuparea partidului pentru prosperitatea comunității locale.

 

Prin intermediul acestei strategii economice, PSD Câmpia Turzii are în vedere să ofere o viziune completă și integrată asupra dezvoltării municipiului, abordând aspecte cruciale precum creșterea economică, infrastructura, educația și calitatea vieții cetățenilor. Echipa PSD se angajează să lucreze în strânsă colaborare cu cetățenii și factorii de decizie locali pentru a crea un viitor prosper și durabil pentru Câmpia Turzii.

 

Aceste inițiative reprezintă doar o parte din angajamentul PSD Câmpia Turzii față de dezvoltarea comunității. În anul 2024, partidul va prezenta această strategie în fața electoratului, evidențiind astfel determinarea și responsabilitatea sa în construirea unui viitor mai bun pentru locuitorii Câmpiei Turzii.

 

Comunicat de presă emis de:

Departamentul de comunicare PSD Câmpia Turzii

#psdcampiaturzii #psdcluj #ministruleconomiei #campiaturzii #avramgal

spot_img
spot_img