spot_img
spot_imgspot_img
Știri Câmpia TurziiMinistrul Economiei, la Campia Turzii, la invitatia lui Avram Gal

Ministrul Economiei, la Campia Turzii, la invitatia lui Avram Gal

Ministrul Economiei, Ștefan Radu Oprea, susține candidatura lui Avram Gal și contribuie la elaborarea strategiei economice pentru dezvoltarea Câmpiei Turzii

 

Astăzi, într-un eveniment deosebit la Câmpia Turzii, ministrul economiei, Ștefan Radu Oprea, s-a alăturat echipei PSD Cluj într-o demonstrație clară a sprijinului dânsului pentru dezvoltarea acestei comunități din inima județului Cluj. Împreună cu Alexandru Cordoș, secretar executiv județean PSD Cluj, Ioan Oleleu, vicepreședinte ANSV, Ovidiu Secară președinte PSD Cluj-Napoca și Răzvan Ciortea, subprefectul județului Cluj, ministrul a anunțat angajamentul său față de Câmpia Turzii.

 

Una dintre cele mai semnificative declarații ale evenimentului a fost anunțul ministrului Ștefan Radu Oprea, privind sprijinul său hotărât pentru dl. Avram Gal în cursa pentru alegerile de primar la Câmpia Turzii. Prin acest gest, ministrul reiterează angajamentul PSD de a susține liderii locali și de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a comunităților din întreaga țară.

 

O altă veste importantă anunțată astăzi este participarea ministrului Ștefan Radu Oprea în elaborarea strategiei economice de dezvoltare a municipiului. Această strategie reprezintă un angajament concret al PSD Câmpia Turzii față de cetățenii săi și reafirmă preocuparea partidului pentru prosperitatea comunității locale.

 

Prin intermediul acestei strategii economice, PSD Câmpia Turzii are în vedere să ofere o viziune completă și integrată asupra dezvoltării municipiului, abordând aspecte cruciale precum creșterea economică, infrastructura, educația și calitatea vieții cetățenilor. Echipa PSD se angajează să lucreze în strânsă colaborare cu cetățenii și factorii de decizie locali pentru a crea un viitor prosper și durabil pentru Câmpia Turzii.

 

Aceste inițiative reprezintă doar o parte din angajamentul PSD Câmpia Turzii față de dezvoltarea comunității. În anul 2024, partidul va prezenta această strategie în fața electoratului, evidențiind astfel determinarea și responsabilitatea sa în construirea unui viitor mai bun pentru locuitorii Câmpiei Turzii.

 

Comunicat de presă emis de:

Departamentul de comunicare PSD Câmpia Turzii

#psdcampiaturzii #psdcluj #ministruleconomiei #campiaturzii #avramgal

- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

“Bunatati de la Dorin… si Iulia” – brand de Campia Turzii

Toamna se numara bunatatile, iar in aceasta dupa-amiaza, Dorin...

Vezi ce au decis judecătorii despre violatorul de la Câmpia Turzii

Astăzi, Judecătoria Turda a trebuit să stabilească dacă Nicolae...

⚽Pe Stadionul „Mihai Adam” a revenit farmecul competițiilor sportive

🏐În acest week-end, baza noastră sportivă a găzduit primul...

Tinichigiu din Câmpia Turzii, în arest preventiv după ce a condus beat sau drogat

Un tinichigiu din Câmpia Turzii, specializat în reducerea efectelor...

Colegiul Tehnic Victor Ungureanu, in finala Early Innovators

Astăzi s-a desfășurat Finala Early Innovators - Business Plan...

Noi fonduri de la Consiliul Județean Cluj pentru Spitalul „Dr. Cornel IGNA”

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței ordinare...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: