spot_img

Militarii turdeni se pregătesc să plece în Polonia – azi au executat trageri la Capu Midia

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Militarii din Turda se instruiesc în poligonul Capu Midia înainte de a pleca în Polonia pentru a participa la o misiune NATO.

 

MApN anunță că până pe 4 martie, în Poligonul Complex de Trageri Capu Midia din cadrul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu” au loc exerciții cu trageri reale de luptă.

La exercițiu participă un detașament din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” din Turda, care urmează să plece în misiune în cadrul Grupului de Luptă din Polonia, rotația a XI-a, pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate în flancul Nord-Estic al Alianței Nord Atlantice.

La poligonul din Dobrogea, militarii execută trageri antiaeriene și terestre cu secția și cu bateria de artilerie antiaeriană, cu complexul antiaerian GEPARD, au explicat reprezentanții MApN.

Exercițiile au fost planificate și aprobate din anul 2021, iar specialiștii poligonului îi vor evalua pe militarii detașamentului, la finalul tragerilor, precizează MApN.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda are 8 campioni naționali la Karate, categoria de vârstă -13 ani!

620 de sportivi din 44 de cluburi participante s-au aliniat la startulCampionatului Național, organizat în acest weekend la...

Colegiul Tehnic Turda este în doliu – profesorul, Olimpiu Vesa, a decedat

  „Cu adânca durere in suflet profesorii Colegiului Tehnic Turda plâng moartea celui despre care acum spunem ca a...

Lucrare de profesioniști – curțile interioare din Turda arată ca în Vest

Curțile interioare de pe strada Calea Victoriei 122-132/Nuferilor 1-19 au fost modernizate cu ultimul strat de asfalt.   În cursul...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

115 români VINDECAȚI de Covid-19 până acum!

De la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 645 de persoane care...
%d bloggers like this: