spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Mii de flyere electorale au impanzait Campia Turzii

Cetatenii din cartierul Blocuri ne-au semnalat ca fiecare casuta postala din cartier avea in cursul serii de ieri, 8 septembrie 2023, un flyer electoral in care sunt prezentati candidatii cu sanse la Primaria Campia Turzii.

Pe langa Dorin Lojigan si Avram Gal, ne surprinde prezenta lui Ioan Geana, tanarul antreprenor pornit din Campia Turzii, care a ajuns sa controleze mai multe business-uri in sectorul medical.

Pliantele prezinta CV-ul pe scurt al candidatilor, dar are si niste mesaje interesante: “Cand votezi primarul, votezi omul, nu partidul”, “doar unul din cei trei candidati va castiga, deoarece ei au forta umana si financiara pentru a ocupa scaunulul de primar, in rest, se arunca voturile inutil”, “informeaza-te din timp fiinca decizi viitorul orasului tau si al copiilor tai” sau “fii intelept astazi ca sa nu plangi maine”.

Momentan nu am reusit sa aflam cine este in spatele acestei campanii de informare, flyerele neavand nicio informatie referitoare la tiraj sau entitatea care le-a publicat. Ce putem spune este faptul ca este cea mai puternica campanie preelectorala din istoria orasului.

Ramane sa urmarim cum evolueaza lucrurile si vom reveni cu detalii!

spot_img
spot_img