fbpx
spot_img

Mihai Șandru, președinte PSD Câmpia Turzii: Organizația noastră este capabilă să ofere o alternativă mai bună la modul în care este condus în acest moment Municipiul Câmpia Turzii

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Ultimele mișcări de pe frontul politic din România, dar în special fuziunea dintre PNL și ALDE generează un fapt nemaiîntâlnit, în Consiliul Local Câmpia Turzii.

După congresul de fuziune dintre cele două partide, „puterea” de la Câmpia Turzii va avea nu mai puțin de 14 consilieri locali (11 de la PNL și 3 de la ALDE), iar PSD Câmpia Turzii rămâne singurul reprezentant al opoziției locale.

În aceste condiții, RefleqtMedia a realizat un scurt interviu cu Mihai Șandru, președintele PSD Câmpia Turzii.

Reporter: Odată cu fuziunea dintre PNL și ALDE, Partidul Social Democrat rămâne singura facțiune de opoziție de la Câmpia Turzii. Ce influență va avea acest fapt asupra evoluției partidului, pe plan local?

Mihai Șandru: La Câmpia Turzii am ales să facem opoziție constructivă. Nu este treaba noastră cine cu cine fuzionează sau se aliază. Organizația noastră este capabilă să ofere o alternativă mai bună la modul în care este condus în acest moment Municipiul Câmpia Turzii.

Reporter: Cum vedeți, în calitate de inginer și om de afaceri, evoluția infrastructural-urbanistică a Municipiului Câmpia Turzii, de până acum?

Mihai Șandru: În acest moment sunt multe străzi începute și neterminate. După părerea mea nu trebuia să punem garajele firmei de transport local între blocuri.


Baza firmei de transport împreună cu garajele aferente autobuzelor trebuiau amplasate la marginea orașului în zona industrială nu în proximitatea locuințelor oamenilor.


Parcul din fața primăriei a devenit un colos de beton deloc estetic care strică imaginea clădirii.Arăta mult mai bine înaintea reabilitării zona modernizată.

Reporter: În calitate de părinte, sunteți mulțumit de condițiile oferite de unitățile preuniversitare din Municipiul Câmpia Turzii?

Mihai Șandru: Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” trece printr-un proces de reabilitare destul de anevoios. Unele lucruri puteau fi făcute mai bine și mai repede pentru a nu perturba în mod dramatic activitatea elevilor.

Reporter: Care credeți că este motivul pentru care Parcul Industrial Tetarom 5 rămâne o himeră?

Mihai Șandru: Îmi doresc ca parcul industrial Tetarom 5 să se realizeze. Am înțeles din presă că există un investitor din domeniul auto care dorește să preia tot parcul. Dacă se realizează este un mare plus pentru comunitatea noastră. Dacă sunt doar minciuni atunci cei care le spun vor fi penalizați la următoarele alegeri de către electorat.

Reporter: Cum ați caracteriza activitatea politică a PSD Cluj, din ultima perioadă?

Mihai Șandru: PSD a trecut prin schimbări majore în ultimii doi ani. Odată cu revenirea domnului Vasile Dâncu și a domnului Alexandru Cordoș organizația județeană a trecut printr-un proces de modernizare și schimbare de tip european. PSD se transformă într-un partid modern în ton cu valorile care reprezintă partidele din familia Social Democrată Europeană.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...

A refuzat recenzarea, din motive religioase si s-a ales cu amenda

Un bărbat din orașul Sebeș, județul Alba, a refuzat anul trecut recenzarea, invocând motive religioase. Poziția sa i-a adus...

Stirea cititorului: M-am saturat de Directia de Asistenta Sociala Turda

Am tot evitat sa fac o postare. Dar m-am săturat categoric, ca Primăria Turda în frunte cu Directia...
%d bloggers like this: