spot_img

Mihai Șandru, președinte PSD Câmpia Turzii: Organizația noastră este capabilă să ofere o alternativă mai bună la modul în care este condus în acest moment Municipiul Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Ultimele mișcări de pe frontul politic din România, dar în special fuziunea dintre PNL și ALDE generează un fapt nemaiîntâlnit, în Consiliul Local Câmpia Turzii.

După congresul de fuziune dintre cele două partide, „puterea” de la Câmpia Turzii va avea nu mai puțin de 14 consilieri locali (11 de la PNL și 3 de la ALDE), iar PSD Câmpia Turzii rămâne singurul reprezentant al opoziției locale.

În aceste condiții, RefleqtMedia a realizat un scurt interviu cu Mihai Șandru, președintele PSD Câmpia Turzii.

Reporter: Odată cu fuziunea dintre PNL și ALDE, Partidul Social Democrat rămâne singura facțiune de opoziție de la Câmpia Turzii. Ce influență va avea acest fapt asupra evoluției partidului, pe plan local?

Mihai Șandru: La Câmpia Turzii am ales să facem opoziție constructivă. Nu este treaba noastră cine cu cine fuzionează sau se aliază. Organizația noastră este capabilă să ofere o alternativă mai bună la modul în care este condus în acest moment Municipiul Câmpia Turzii.

Reporter: Cum vedeți, în calitate de inginer și om de afaceri, evoluția infrastructural-urbanistică a Municipiului Câmpia Turzii, de până acum?

Mihai Șandru: În acest moment sunt multe străzi începute și neterminate. După părerea mea nu trebuia să punem garajele firmei de transport local între blocuri.


Baza firmei de transport împreună cu garajele aferente autobuzelor trebuiau amplasate la marginea orașului în zona industrială nu în proximitatea locuințelor oamenilor.


Parcul din fața primăriei a devenit un colos de beton deloc estetic care strică imaginea clădirii.Arăta mult mai bine înaintea reabilitării zona modernizată.

Reporter: În calitate de părinte, sunteți mulțumit de condițiile oferite de unitățile preuniversitare din Municipiul Câmpia Turzii?

Mihai Șandru: Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu” trece printr-un proces de reabilitare destul de anevoios. Unele lucruri puteau fi făcute mai bine și mai repede pentru a nu perturba în mod dramatic activitatea elevilor.

Reporter: Care credeți că este motivul pentru care Parcul Industrial Tetarom 5 rămâne o himeră?

Mihai Șandru: Îmi doresc ca parcul industrial Tetarom 5 să se realizeze. Am înțeles din presă că există un investitor din domeniul auto care dorește să preia tot parcul. Dacă se realizează este un mare plus pentru comunitatea noastră. Dacă sunt doar minciuni atunci cei care le spun vor fi penalizați la următoarele alegeri de către electorat.

Reporter: Cum ați caracteriza activitatea politică a PSD Cluj, din ultima perioadă?

Mihai Șandru: PSD a trecut prin schimbări majore în ultimii doi ani. Odată cu revenirea domnului Vasile Dâncu și a domnului Alexandru Cordoș organizația județeană a trecut printr-un proces de modernizare și schimbare de tip european. PSD se transformă într-un partid modern în ton cu valorile care reprezintă partidele din familia Social Democrată Europeană.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...

Progresul Boian a stat, iar UST și Viitorul au profitat!

Etapa a 18-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la fotbal. Liderul, Progresul Boian, a fost programat...
spot_img

A facut accident pe strada Tudor Vladimirescu din Campia Turzii si a refuzat sa dea probe biologice

La data de 12 septembrie a.c., poliţiştii municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto de 45 de ani, din Câmpia Turzii, care, în...
%d bloggers like this: