fbpx
spot_img

Micuții refugiați s-au bucurat de film la cinematograful Cineplexx din Shopping City Târgu Mureș

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Târgu Mureș, 24 martie 2022 – Cinematograful Cineplexx și Shopping City Târgu Mureș se alătură demersului autorităților din Târgu-Mureș de a oferi suport familiilor de refugiați din Ucraina, cu o vizionare dedicată la cinema. Astfel, joi după-amiază, 23 martie, primul grup de copii și tineri sportivi a fost întâmpinat de către echipa din cinematograf cu popcorn cald și o super animație dublată în limba ucraineană.  

 

Oficialii orașului, împreună cu reprezentanții Clubulului Partizan de polo au reușit să organizeze deplasarea până la cinematograful din Shopping City Târgu-Mureș a 50 de copii refugiați, unii mai mari, alții mai mici, majoritatea sportivi dedicați. Aici întregul grup a avut parte de o primire călduroasă cu popcorn delicios și un film super distractiv în limba lor maternă.  

 

Pentru noi a fost o onoare să le putem oferi acestor copii – brusc scoși din mediul lor natural -câteva clipe de normalitate, în contextul în care știm cât de greu trebuie să le fie să se adapteze. De cum am primit propunerea, ne-am grăbit să facem toate demersurile să îi putem acomoda pe copii. Trăim vremuri extreme și nu putem rămâne impasibili la dezastrul ce se întâmplă lângă noi, iar cei mici chiar nu ar trebui să îl resimtă”, declară Mădălina Panțucu, Marketing Manager, Cineplexx.   

 

Multiplexul Cineplexx, situat în Shopping City Târgu-Mureș, este cea de-a cincea locație a lanțului de cinematografe austriac și cel mai nou cinematograf din oraș, deschis în septembrie 2020. Companie austriaca de traditie, Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde acesta deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.  

 

Despre Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături. Datorită măsurilor sanitare de preventie și dezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial Iar din 16 septembrie in Shopping City Targu Mures se afla cel mai modern cinematograf din judet – CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

 

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...

A refuzat recenzarea, din motive religioase si s-a ales cu amenda

Un bărbat din orașul Sebeș, județul Alba, a refuzat anul trecut recenzarea, invocând motive religioase. Poziția sa i-a adus...

Stirea cititorului: M-am saturat de Directia de Asistenta Sociala Turda

Am tot evitat sa fac o postare. Dar m-am săturat categoric, ca Primăria Turda în frunte cu Directia...
%d bloggers like this: