spot_img

Micuții refugiați s-au bucurat de film la cinematograful Cineplexx din Shopping City Târgu Mureș

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Târgu Mureș, 24 martie 2022 – Cinematograful Cineplexx și Shopping City Târgu Mureș se alătură demersului autorităților din Târgu-Mureș de a oferi suport familiilor de refugiați din Ucraina, cu o vizionare dedicată la cinema. Astfel, joi după-amiază, 23 martie, primul grup de copii și tineri sportivi a fost întâmpinat de către echipa din cinematograf cu popcorn cald și o super animație dublată în limba ucraineană.  

 

Oficialii orașului, împreună cu reprezentanții Clubulului Partizan de polo au reușit să organizeze deplasarea până la cinematograful din Shopping City Târgu-Mureș a 50 de copii refugiați, unii mai mari, alții mai mici, majoritatea sportivi dedicați. Aici întregul grup a avut parte de o primire călduroasă cu popcorn delicios și un film super distractiv în limba lor maternă.  

 

Pentru noi a fost o onoare să le putem oferi acestor copii – brusc scoși din mediul lor natural -câteva clipe de normalitate, în contextul în care știm cât de greu trebuie să le fie să se adapteze. De cum am primit propunerea, ne-am grăbit să facem toate demersurile să îi putem acomoda pe copii. Trăim vremuri extreme și nu putem rămâne impasibili la dezastrul ce se întâmplă lângă noi, iar cei mici chiar nu ar trebui să îl resimtă”, declară Mădălina Panțucu, Marketing Manager, Cineplexx.   

 

Multiplexul Cineplexx, situat în Shopping City Târgu-Mureș, este cea de-a cincea locație a lanțului de cinematografe austriac și cel mai nou cinematograf din oraș, deschis în septembrie 2020. Companie austriaca de traditie, Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde acesta deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.  

 

Despre Shopping City Târgu Mureș

Centrul comercial Shopping City Târgu Mureș, deținut de fondul de investiții NEPI Rockastle, a fost inaugurat pe 16 iulie 2020. Situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1928 nr. 242, reprezintă cea mai importantă investiție locală din acest an și le propune vizitatorilor o experiență unică de cumpărături. Datorită măsurilor sanitare de preventie și dezinfecție implementate, centrul comercial a fost certificat internațional Covid Compliant din partea Safe Shopping Centers.

Shopping City Târgu Mureș are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și pune în lumina reflectoarelor un mix complet de cumpărături, distracție și descoperiri culinare, prin cele 113 de branduri prezente în mall. În 25 iunie cel mai mare hipermarket Carrefour din regiune a fost inaugurat în interiorul centrului comercial Iar din 16 septembrie in Shopping City Targu Mures se afla cel mai modern cinematograf din judet – CINEPLEXX.

Centrul comercial aduce, pentru prima dată în Târgu Mureș, o serie de branduri locale și internaționale, ce acoperă toate nevoile și dorințele vizitatorilor, de la fashion și până la tehnologie de ultimă generație: Sephora, Bookcity, Smyk, Reserved, eMAG, Intersport, Cropp, Sport Vision, Bijuteria Exquisite, Teilor, Sinsay, Orsay, Buzz, Flanco, DeFacto, Various Brands, Grid.

 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Tumoră de 12 kg extrasă de medicii mureșeni de la un pacient de 42 de ani

O echipă de medici chirurgi din cadrul Secţiei Clinice Chirurgie I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu...

Shopping City Târgu Mureș susține Distinguished Gentlemen’s Ride, un demers mondial ce luptă împotriva cancerului de prostată

Târgu Mureș, 10 mai 2022 –   Shopping City Târgu Mureș susține parada Distinguished Gentlemen’s Ride (DGR), un demers...

Intervenţie complexă de reconstrucţie de limbă şi planşeu bucal, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş

O echipă medicală multidisciplinară a realizat, în data de 8 aprilie, prima intervenţie de reconstrucţie de limbă şi...

11 grenade, descoperite ieri, în județul Mureș

Lucrările de primăvară și săpăturile de fundație puteau genera o adevărată tragedie, ieri, în județul Mureș. 10 grenade antitanc...
spot_img

EXCLUSIV! S-au ridicat restricțiile de tonaj pe Podul peste Arieș

Am intrebat si-am aflat!  După ce RefleqtMedia a primit o fotografie cu angajați ai CNAIR care lucrează la podul peste Arieș, sursele noastre - cărora...
%d bloggers like this: