spot_img
spot_img

„Micul Hagi” – Patrick Cristurean – prezent pe cea mai mare platformă de fotbal pentru copii și juniori!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Sfinx Football este cea mai nouă și mai mare platformă online dedicată copiilor și tinerilor talentați din România. Platforma promovează atât cluburile sportive de copii și juniori, cât mai ales micile vedete din sportul-rege, astfel că este o reușită maximă să ajungi ca numele și profilul copilului tău să fie trecut în Sfinx Football.

Tocmai de aceea, faptul că micul Patrick Cristurean, originar din Tritenii de Jos și legitimat la Luceafărul Cluj, a ajuns pe Sfinx Football este o garanție cu privire la abilitățile fotbalistice unice de care dispune copilul.

„Patrick CRISTUREAN este un junior de perspectivă, unul dintre vârfurile înalte ale generației sale, la nivel national,  având multiple calități tehnice, fizice și mentale, valențe dosebite, multe dintre ele, ce-l pot ajuta  – prin răbdare, printr-o pregătire susținută și printr-o atenție sporită la ”cluburile care vor încerca să-l racoleze” (nu e cazul, până la 14-15 ani) – să dezvolte o traiectorie ascendentă înspre înalta performanță atât la juniori mari, cât și la seniori.

 

Patrick CRISTUREAN este un jucător polivalent, cu accente ofensive, Vicecampion Național Sfinx U7 și Golgheterul Turneului Național Sfinx U7, ediția 2021-2022, care se remarcă imediat prin abordarea sa deosebit de tehnică și determinată în teren. Un player tehnic, cu o lovire și un control al mingii foarte bune, nativ, având o bună intuiție a desfășurării jocului, execuții interesante, bun în duleurile 1 vs 1, curajos și tenace în exprimarea din teren, un invingător prin definiție, cu o extraodinară poftă de joc și un apetit aparte pentru goluri (sau faze frumoase de poartă). Un jucător cu resurse fizice în creștere și dezvoltare, având o bună viteză de reacție, dar și de deplasare, precum și o bună capacitate de efort susținut.

 

Patrick CRISTUREAN este un junior de reală perspectivă, având o personalitate puternică, un caracter viguros, dornic de afirmare și de competiție, atent la detalii, serios și determinat în tot ceea ce face atât la jocuri, cât și în procesul de pregătire și de instruire. De urmărit în continuare evoluția sa.”, este descrierea pe care Patrick Cristurean o are pe Sfinx Football.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

O casa de chirpici de la Triteni Colonie, data exemplu de arhitectul sef al judetului

Chirpiciul este materialul de constructii cel mai utilizat la casele vechi (si noi) din Transilvania. Una dintre aceste case...

Primăria Tritenii de Jos recrutează polițiști locali! HAIDE ÎN ECHIPA NOASTRĂ!

U.A.T. COMUNA TRITENII DE JOS organizează în data de 22.07.2022 la sediul din localitatea Tritenii de Jos, str....

David Popovici câștigă al doilea titlu mondial, la Budapesta

David Popovici este, de astăzi, cel mai bun înotător român din toate timpurile. După victoria în proba de...

AJF Cluj a decis: Când începe campionatul în ligile inferioare și care este ultima zi de înscriere în campionat!

Din sezonul 2022-2023, zona Turda - Câmpia Turzii ar putea fi reprezentată de 5-6 echipe, la nivel de...
spot_img

Daniela Pârlea este noul viceprimar al Turzii!

În urmă cu doar câteva momente, Consiliul Local Turda a aprobat propunerea primarului, Cristian Octavian Matei, desemnând-o pe Daniela Pârlea drept viceprimar al Turzii. Daniela...
%d bloggers like this: