spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Mesajul subprefectului de Cluj cu ocazia noului an școlar

Dragii mei,
copii, elevi, părinți, bunici,
în calitate de subprefect al județului Cluj, vă urez un călduros bun venit în noul an școlar!
Este un moment important în viața noastră, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadrele didactice care îi îndrumă.

Acesta este un an plin de oportunități și provocări, iar educația reprezintă fundamentul dezvoltării noastre individuale și a comunității noastre.
Vă încurajez să profitați la maximum de resursele și oportunitățile oferite de școală. Ascultați cu atenție profesorii, fiți curioși și implicați-vă în procesul de învățare.

Părinților, vă încurajez să susțineți și să încurajați pe cei mici în fiecare pas al drumului lor educațional. Implicarea voastră activă în educația lor este esențială pentru succesul lor.

Profesorilor și personalului didactic, vă mulțumesc pentru angajamentul vostru și dedicarea în formarea viitorului nostru. Sunteți eroii noștri nevăzuți, ghidând generații de tineri spre succes.

În acest nou an școlar, sper că veți descoperi noi oportunități de învățare și dezvoltare, veți construi prietenii durabile și veți străluci în tot ceea ce faceți. Autoritățile responsabile din județul Cluj sunt mândre să vă sprijine în această frumoasă călătorie.

Vă doresc un an școlar plin de realizări, împliniri și sănătate.
Cu toții suntem parte din această comunitate educațională minunată, iar împreună, vom construi un viitor mai bun.

Cu respect,
Răzvan-İulian Ciortea,
Subprefect al Județului Cluj

spot_img
spot_img
spot_img