fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaMesajul primarului Municipiului TURDA - Cristian Octavian Matei - cu ocazia Zilei...

Mesajul primarului Municipiului TURDA – Cristian Octavian Matei – cu ocazia Zilei Armatei României

- Advertisement -

🇹🇩 Sărbătorim astăzi cea mai iubită instituție din țara noastră și spunem din suflet LA MULȚI ANI, Armatei Române!

Ziua de 25 octombrie 1944 a fost o zi a victoriei, o zi de o importanță majoră în care Armata României, printr-un act de un eroism desăvârșit, a reușit să elibereze teritoriile Transilvaniei de sub ocupația Ungariei Horthiste.

Iată că se împlinesc astăzi 76 de ani de când acești mari eroi au reușit cu mari sacrificii să înlăture nedreptățile făcute țării noastre prin Dictatul de la Viena și să apere România cu orice preț.

Marile victorii ale acestui popor se datorează eroilor neamului nostru și militarilor români, iar noi ne vom arăta mereu inestimabila recunoștință pentru faptele lor.

Pentru acești oameni minunați, militarii Armatei Române, pentru cei care luptă în teatrele de operații, departe de familii și de cei dragi, pentru toți cei care se sacrifică pentru binele nostru comun, pentru elevii care se pregătesc să devină scutul acestei țări, pentru cei care au părăsit această lume ghidați de scopuri atât de nobile purtăm un respect profund și le mulțumim!#25Octombrie#ZiuaArmateiRomâne#PrimăriaMunicipiuluiTurda

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Percheziții la Câmpia Turzii!

0
Două dube de mascați au fost prezente, astăzi la Câmpia Turzii, într-un dosar care pare să vizeze serviciile de înmatriculări auto. IPJ Cluj a declarat...

Comentarii

%d bloggers like this: