spot_img

Mesajul primarului Municipiului Câmpia Turzii cu ocazia încheierii anului școlar

Date:

Share post:

Dragi elevi, părinți și profesori!

A venit momentul concluziilor și a epilogului pentru anul școlar 2019-2020, un an caracterizat de obstacole, schimbare, pe alocuri – teamă și nevoia de adaptare la nou.

După cum știți, semestrul doi a fost aproape inexistent, cursurile desfășurându-se online, din cauza problemei sanitare cu care se confruntă întreaga lume. Totuși, acest impediment nu i-a oprit pe elevii sârguincioși să continue cursa spre cunoaștere, iar pentru acest lucru îi felicit. Felicitări sincere doresc să transmit și cadrelor didactice care, pentru a le oferi elevilor taina cunoașterii și a învățăturii, au apelat la sisteme noi – la rețele de socializare și au continuat munca, dedicându-și timpul și eforturile în beneficiul generațiilor de elevi.

Nu a fost ușor, însă administrația locală de la Câmpia Turzii a fost, este și va fi un partener de încredere pentru mediul de învățământ și – așa cum spuneam în luna martie – împreună putem trece peste orice obstacol.

Elevilor din clasele terminale de gimnaziu și liceu le urez baftă la Testările Naționale și Examenul de Bacalaureat, iar celorlalți elevi, părinți și profesori le transmit vacanță plăcută, cu speranța că ne vom revedea, sănătoși și fericiți, la festivitatea de deschidere a anului școlar viitor!

 

 

Dorin Nicolae LOJIGAN,

Primarul Municipiului Câmpia Turzii

spot_img

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: