spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Mesajul lui Marian Morar la final de campanie

spot_img

Am ajuns și la finalul acestei campanii electorale…


📌O campanie în care m-am întâlnit cu mulți dintre dvs și v-am expus ideile și speranțele mele legate de viitorul Câmpiei Turzii, orașul nostru, al fiecăruia. Pentru că eu chiar vreau să mișcăm lucrurile mai repede spre normalitate și spre dezvoltarea unui oraș așa cum ne dorim cu toții.


📌O campanie în care am pornit cu încrederea că eu sunt și voi fi același om corect față de dvs, indiferent ce opțiuni politice aveți. Pentru că nu pot fi altfel, nu mă pot preface, nu pot să fiu ipocrit și nu am ținut cu dinții de scaunul (bine plătit) de administrator public, atunci când mi-am dat seama că primează doar interesele unei găști, nu ale oamenilor simpli care trăiesc și locuiesc în acest oraș.


📌O campanie în care am fost atacat, dar în care nu am atacat decât erorile și lipsa de eficiență managerială a celui care conduce administrația locală. Pentru că sunt suficient de puternic să suport și un neadevăr la adresa mea, dacă scopul meu este ca adevărul să fie văzut de oameni.


📌O campanie în care am prezentat soluții la diverse probleme, în care mi-am asumat rezolvarea lor, în care am fost purtătorul mesajelor pe care mi le-ați transmis, cu încrederea că eu pot să rezolv problemele semnalate. Pentru că nu-mi doresc nimic altceva decât să vă privesc în ochi și să-mi spuneți că nu regretați că m-ați votat.


📌O campanie în care primarul a fugit de orice dezbatere electorală, ascunzându-se de contracandidați sau considerându-i inferiori propriei persoane, un mod de jignire indirectă care nu cred că-i face cinste. Pentru că fiecare dintre noi, la urma urmei, reprezentăm niște cetățeni ai acestui oraș.


📌Mai este puțin timp până ne vom prezenta la urne. Știu că lupta este una acerbă, că eu și primarul Dorin Lojigan suntem foarte aproape unul de celălalt ca intenție de vot și totul se va decide după numărătoarea finală a buletinelor de vot.


📌❗️De aceea am făcut un apel la unitate din partea Opoziției, indiferent că sunt simpatizanți PSD, USR, Forța Dreptei, REPER sau chiar UDMR (deși am înțeles că s-au făcut mari presiuni, pentru a-l vota pe Lojigan, deși mulți nu-l doresc), să facă diferența decisivă la urne și să-mi acorde votul. Nu spun asta dintr-un orgoliu exacerbat, ci dintr-un calcul simplu, concret, de a ne maximiza șansele să realizăm marea schimbare de la Câmpia Turzii, pe care și-o doresc și o merită majoritatea locuitorilor. De ce să nu fim lucizi, să demonstrăm că putem fi mai inteligenți decât ei și să le dăm lovitura fatală❓️❗️Aș fi făcut același lucru dacă era un altul în postura mea, dacă era un altul într-o competiție directă și reală cu primarul Dorin Lojigan. Pentru că mă gândesc la binele locuitorilor, așa cum m-am gândit și când mi-am dat demisia de onoare din Primărie, fără niciun regret că am renunțat la un venit lunar considerabil.


Eu chiar cred că, în ultima clipă, în fața urnei, Dumnezeu ne va ghida și ne va da gândul cel bun, votând cu înțelepciune pentru viitorul acestui oraș.


📌Nu uitați: fiecare vot contează! Fiecare vot poate face diferența! Fiecare vot poate fi cel decisiv pentru a schimba actuala stare de lucruri din administrația locală, care s-a îndepărtat de nevoile și părerile cetățenilor.


Dacă îl preferați pe actualul primar, vă respect opțiunea! Dacă, în schimb, doriți să-l schimbați, vă garantez că veți avea în mine un tovarăș de nădejde, alături de care puteți spera la orașul pe care vi-l doriți, la administrația locală pe care o meritați și la respectul pe care ar trebui să-l primiți, în calitate de cetățeni ai acestui oraș.


Sunt Marian Morar, garanția NORMALITĂȚII❗️❗️❗️
CMF 21240330
@reper

spot_img
spot_img
spot_img