spot_img

Medicul, Lehel Csergo, ne pune la dispoziție telefoanele medicilor din Policlinica din Câmpia Turzii – sperăm să vă fie utile

Date:

Share post:

Medicul cardiolog, Lehel Csergo, care zilnic salvează vieți la Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii, a realizat o postare pe rețelele de socializare, prin intermediul căreia pune la dispoziția pacienților numerele de telefon ale medicilor din policlinică.

„În cadrul sedinței de guvern din data de 30 martie a fost adoptată o Hotărâre de Guvern care face posibile consultațiile la distanță prin telefon sau online:


“Pe perioada stării de urgență, medicii de familie și medicii de specialitate din ambulatoriul clinic pot acorda consultații la distanță, care pot fi realizate prin orice mijloace de omunicare, cu încadrarea într-un număr maxim de 8 consultații/oră.”

Pentru a veni în sprijinul pacienților din Câmpia Turzii, medicii specialiști din Policlinică vor oferi aceste servicii de telemedicină începând cu data de 01.04.2020.”, a spus doctorul – Csergo.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: