spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Meci de gherilă la Viișoara – CSM câștigă un punct, după un meci tare dificil

spot_img

Orgoliile și răfuielile neterminate s-au văzut din plin, astăzi la Viișoara, unde Victoria din localitate a dat piept cu CSM Câmpia Turzii.

După două victorii, dintre care una scoasă la masa verde, galben-albaștri au venit în localitatea vecină cu un moral bun și, după o primă repriză anostă, eliminarea lui Daniel Varga de la viișoreni, preconiza o victorie facilă pentru elevii lui Andrei Pintilie.

Zeița Fortuna a fost, însă, împotriva galben-albaștrilor, care s-au văzut conduși, pe tabela de marcaj, la mijlocul reprizei secunde.

Refuzând să piardă împotriva unei echipe clar mai slabe, jucătorii CSM-ului s-au aruncat în atac chiar și cu fundașii și, în minutul 80, Alin Tot a readus egalitatea, spre disperarea viișorenilor, care sperau la o victorie memorabilă.

După acest rezultat, Victoria Viișoara rămâne ultima în clasament, iar CSM Câmpia Turzii își consolidează poziția a 9-a, la 4 lungimi distanță de locul 10, ocupat de Someșul Gilău, dar la 5 puncte distanță de echipa de pe locul 8, Atletic Olimpia Gherla.

Etapa viitoare, CSM Câmpia Turzii primește vizita puternicei echipe, Unirea Iclod, iar Victoria Viișoara face deplasarea la Gilău, într-un meci deschis oricărui rezultat.

Felicitări, ambelor formații pentru jocul prezentat, dar și Primăriei Viișoara pentru terenul impecabil!

foto: TurdaNews

spot_img
spot_img
spot_img