fbpx
HomeDEZVĂLUIRIMasoneria evreiasca finanteaza un site din Campia Turzii !?
spot_img
spot_img

Masoneria evreiasca finanteaza un site din Campia Turzii !?

- Publicitate -
spot_img

Dintre toate site-urile de stiri din Campia Turzii si Turda, singurul care nu a aplicat pentru contracte publice de publicitate este ariesnews.ro

Am fost mereu curiosi sa aflam care este scopul acestui site si am ramas socati in momentul in care cineva din anturajul site-ului s-a laudat ca “noi n-avem probleme, ca pe noi ne finanteaza evreii”…

Am investigat mai adanc si am aflat ca site-ul apartine unui ONG… respectiv Asociatia Despartamantul Astra din Campia Turzii.

Presedintele asociatiei Despartamantul Astra este consilierul judetean PSD, Petre Pop.

In urma cu 3-4 ani, acesta alaturi de alti membri ai PSD-ului au fost deconspirati ca facand parte dintr-o loja masonica, a caror ritualuri au avut loc atat la Campia Turzii, cat si intr-un alt judet din Transilvania.

Toate acestea, coroborate cu unele informatii din interiorul masoneriei ne-a adus la concluzia ca ariesnews.ro este finantat de masonii evrei, dar… care ar fi rolul acestei finantari si acestui website?

In intreaga lume, riturile masonice finanteaza site-uri si televiziuni cu scopul proferarii de fake-news.

Motivul, simplu: discreditarea presei, proliferarea ignorantei in randul publicului si inducerea apatiei politice.

In ultimul an, ariesnews a publicat mai multe articole de natura speculativa, menite sa “testeze apele”, sa dezinformeze si sa induca o stare de necunoastere in randul cititorilor sai.

Singura hiba a sire-ului este aceea ca… nu are redactori scoliti si capabili sa creeze material fake, dar credibil… din fericire!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: