fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIMărturii din ambulanță: „Ne trimite la 2-3 cazuri Covid-19 cu același costum...

Mărturii din ambulanță: „Ne trimite la 2-3 cazuri Covid-19 cu același costum de protecție!”

- Advertisement -

UPDATE: Ca urmare a unei investigatii intreprinsa de RefleqtMedia, din mai multe surse am aflat ca echipamentele de protectie de care dispun reprezentantii SAJ Cluj sunt LA DISCRETIA ACESTORA!

În contextul înmulțirii cazurilor de Covid-19 în rândul personalului din Ambulanță, unul dintre angajații Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj și-a luat inima în dinți și ne-a povestit despre carențele sistemului.

„Normal că sunt mulți infectați la ambulanță, pentru că nu se respectă timpii de dezinfecție. În mod normal, după fiecare caz Covid-19 pozitiv la care ne ducem, ar trebui să ținem mașina 1 oră la dezinfectat și să ne schimbăm costumele de protecție. La noi nu-i așa. Mergem și la 2-3 cazuri pozitive CU ACELAȘI COSTUM, CU ACELEAȘI MĂȘTI ȘI MĂNUȘI, fără să ne dezinfectăm.”, ne-a mărturisit angajatul SAJ.

Din câte se pare, motivul pentru care nu se respectă timpii de dezinfecție ar ține atât de cazurile foarte multe de Covid-19,  cât și de lipsa materialelor de protecție.

Vă reamintim că, la nivelul județului Cluj, aproximativ 32 de angajați ai SAJ ar fi suspecți sau pozitivi cu virusul Sars-Cov-2.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: