fbpx
Sunday, June 4, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiMarius Balo, clujeanul închis 8 ani într-o pușcărie chineză, a vorbit credincioșilor...

Marius Balo, clujeanul închis 8 ani într-o pușcărie chineză, a vorbit credincioșilor de la Câmpia Turzii

spot_img

A stat 8 ani într-o închisoare din China, după ce a fost prins având asupra lui droguri. Ba mai mult, pentru câțiva ani, s-a știut condamnat la moarte pentru fapta sa.

Acum, după ce a ieșit în libertate, teologul Marius Balo străbate localitățile clujene, pentru a le vorbi creștinilor ortodocși.

Duminică, în ziua Sfântului Ioan Scărarul, Marius Balo a poposit la Câmpia Turzii, unde le-a vorbit ortodocșilor de la Biserica Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul.

„Multumim fratelui Marius Balo, pentru ca acceptat invitatia de a-si deschide poarta sufletului sau, asemeni unei carti de vizita, in fata credinciosilor adunati astazi in bisericuta noastra. Emotia exprimata prin retrairea momentelor patimirii sale, ne-a coplesit pe toti! Am plecat mai intariti, mai curajosi, cu gand de iubire si iertare unii pe altii si cu promisiunea revederii. Prieten bun, pe calea vietii, usa inimilor noastre iti e deschisa.”, a transmis preotul paroh, Raul Rațiu.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: