fbpx
HomeOPINIEEditorialMărincuș, lasă dezinformarea și aroganța și învață „nește mate”!
spot_img
spot_img

Mărincuș, lasă dezinformarea și aroganța și învață „nește mate”!

- Publicitate -
spot_img

Aseară am fost provocat de un fost coleg de liceu să comenteze o postare a lui Călin Mărincuș, detractorul șef când vine vorba despre contestarea Covid-19.

Mărincuș a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, din apropierea unor zone de triaj epidemiologic, pe care acesta le-a confundat cu zonele de recoltare probe Covid-19.

Lăsând la o parte faptul că NICIUNA dintre fotografiile realizate în exterior, nu il prezenta pe Mărincuș cu masca de protecție, am luat în considerare cuvintele idioate pe care acest scandalagiu public le-a postat.

„Denunț! 
Către Instituţia Prefecturii Cluj,  domnului Prefect Abrudean. 
În atenţia DIICOT Cluj-Napoca. 
 Mascarada si exagerarea Coronavirus 
Prostituţia intelectuală a halatelor albe. 
Populaţia oraşului Cluj-Napoca este aproximativ 370.000 locuitori (cu acte în regulă)  iar cea metropolitană de aproximativ 420.000 locuitori. Rezultă un total de aproximativ 790.000 de locuitori. Noi o sa socotim doar 700.000, pentru a simplifica. În acest moment Clujul se pare ca este pe locul 1 la infectarile cu Sars Cov 2(Covid),  undeva la peste 4 la mie!  ( Adica din 1000 de locuitori 4 sunt infectaţi). Rezultă că avem la orice oră 2800 de infectaţi. Din aceasta rezultă ca in fiecare zi trebuie sa se facă minim 2800 de teste,  Pozitive,  pentru a menţine această medie de infectări! Asta e una.  A doua este că voi ,DSP-ul, adunaţi mereu pe cei infectaţi zilnic și îi socotiţi dupa matematica dumneavoastră personală. Ieri au fost peste 300 de infectări în urma testelor, teste  care teoretic ar fi trebuit sa fie mult mai multe la numar. Dar noi sa spunem că s-au facut teste exact cât numărul de infectaţi,  ceea ce este o aberaţie!  Centrele de testare in Cluj-Napoca sunt: Spitalul de Infecţioase, Bouvagonul din parcarea Vivo, Clinica Regina Maria , Cortul de la Oncologie, Institutul de Pneumofiziologie,  Spitalul judetean. Prelucrarea lor se face la DSP CLUJ NAPOCA,  director Mihai Moisescu ( Jupân Covidache). În aceastã ordine sunt fotografiile de astazi 29 Octombrie 2020 intre orele 10.30 si 12.00. Sunt curios ce număr de infectări se va anunţa astăzi când : 
La vagonetul din parcarea  Vivo – NIMENI
La Clinica Regina Maria -Nimeni
La Cortul de la Oncologie – 2 femei bolnave de cancer
La Pneumofiziologie – NIMENI
La infecţioase-  4 persoane 
La Spitalul Judetean-  NIMENI
La. DSP- Lanţul de la scari,  nu răspunde NIMENI la telefon. 
Aşa arată această mascaradă grotească slugarită de ai noştri la ordinele slugilor de la Bucureşti,  care la randul lor sunt slugile celor de la Bruxelles care la rândul lor slugaresc SATANISMUL din SUA anume. Partidul Democrat de acolo. 
În baza acestor cretinătați ,doar la nivelul oraşului Cluj-Napoca , avem mii de someri,  sute de afaceri distruse,  HORECA  la pământ,  bolnavi grav care nu-şi pot primi tratamentele,  copiii puşi în program de IMBECILIZARE,  Masca inutilă purtată peste tot,  explozie de violenţă domestică din cauza lipsei banilor,  etc,  etc. Evident aceste nenorociri sunt la nivelul întregii Românii,  o ţară pentru care în urmă cu doar 30 ani,  mii de români şi-au dat viaţa ca sa fie LIBERĂ. Vai de ea libertate,  vai de noi ce-am ajuns.”, a scris acest individ care, alături de alții ca el, nu fac altceva decât să încerce o smintire a opiniei publice.

DA, economia e la pământ!

DA, HoReCa moare, iar biserica nu pățește nimic!

DA, internările s-au sistat, iar bolnavii cronici suferă!

DAAAAR, Mărincuș greșește GROAZNIC.

În primul rând, oamenii nu aveau ce căuta la zonele de triaj epidemiologic, DACĂ nu aveau treabă în zonele respective.

În al doilea rând, masca NU ESTE INUTILĂ, că dacă ar fi inutilă n-ar purta-o medicii, dar proștii sunt tot proști.

În al treilea rând și cel mai important, Mărincuș Scandal, acest „haiduc fără cauză” nu cunoaște nici legea și nici matematica.

De ce spun asta, păi simplu: în primul rând, rata de incidență a cazurilor Covid-19 din JUDEȚUL CLUJ se calculează în sistem CUMULAT, pe ultimele 14 zile. Astfel, pentru ca județul Cluj să fie în scenariul roșu, trebuie să aibă 1700 de cazuri active CUMULATE în ultimele 14 zile și le are.

Nu trebuie să aibă minim 1700 de cazuri PE ZI, că ne-ar carantina Arafat.

Pe de altă parte, în județul Cluj se efectuează cele mai multe teste pe zi, după București, iar acest lucru ESTE BINE.

Centrele acreditate de recoltare probe Covid-19 sunt: Centrul Imogen, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, Clinica Inter Service San, Clinica Regina Maria, Laboratorul Synevo … nu locațiile pe care le-a pozat Mărincuș FĂRĂ SĂ POARTE MASCĂ!

Ca atare, în calitate de jurnalist, fac o plângere împotriva lui Călin Mărincuș, atât pentru zădărnicirea combaterii bolilor, cât și pentru „

Art. 404. – JurisprudențăReviste (3), Doctrină (4)

Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.”

Acest articol este dedicat tuturor persoanelor care, în această perioadă, au pierdut pe cineva drag sau au fost internate în spital, din cauza Covid-19!

… precum și tuturor coronascepticilor!

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: