22.4 C
Turda
Wednesday, August 10, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiMariana Dumitru - 42 de ani în slujba sănătății!

Mariana Dumitru – 42 de ani în slujba sănătății!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Astăzi este o zi specială pentru cel mai apreciat asistent medical de ambulanță din Municipiul Câmpia Turzii.

Doamna Mariana Dumitru, șefa Punctului de Lucru Câmpia Turzii a Serviciului Județean de Ambulanță Cluj, împlinește 42 de ani de activitate.

De-a lungul acestei lungi și prospere cariere, Mariana Dumitru a trecut prin toate: de la alerte false, la nașteri în mijlocul nopții, stopuri cardiace resuscitate a căror „victime” trăiesc chiar și acum, până la 2 ani de pandemie, cărora le-a făcut față cu brio, în ciuda infectării cu COVID-19.

„Cat de repede se face tarziu in viata! Parca ieri megeam cu serenada si ne luam ramas bun de la anii de liceu. Iaca azi am implinit 42 de ani de sevici la acelasi loc de munca…o fi putin, o fi mult? Decideti voi dragii mei! Stiu ca in primele luni mi-a fost totul strain, dar staruinta, interesul si dragostea fata de omul bolnav m-au facut sa asimilez noi si noi cunostiinte medicale. Imi amintesc emotiile cu care am pasit pe ,,portile ” meseriei si multumesc la Dumnezeu ca am reusit sa fiu dependenta de aceasta! E a doua mea viata, deocamdata nu ma vad retrasa din aceasta activitate!Va multumesc celor care aveti incredere in mine, imi cer scuze celor pe care v-am suparat! Va doresc tuturor sanatate, viata lunga si numai bine!”, a scris, astăzi, Mariana Dumitru, pe rețelele de socializare.

Ca un omagiu pentru cei 42 de ani bătuți pe muchie în slujba sănătății din Câmpia Turzii și împrejurimi, RefleqtMedia urează sincere „FELICITĂRI!” doamnei Mariana, precum și multă sănătate!

Să dea Dumnezeu să scriem despre dumneaei și peste încă 42 de ani! 

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: