spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Haha, chiar credeați că PSD și PNL se urăsc? (UPDATE)

(UPDATE): Ca urmare a articolului nostru, intitulat „Haha, chiar...

👥Parteneriatele generează performanță! Vă mulțumim!

🎓Educația este unul dintre pilonii esențiali ai unei societăți...

Iată cum s-a petrecut accidentul de la Copăceni

IPJ Cluj a prezentat detalii despre dinamica accidentului rutier...

ATENȚIE! Restricțiile pe A3, Gilău, continuă

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj a remis...

Fost chiriaș a distrus bunurile dintr-un apartament

Fost chiriaș a pătruns prin efracție și a distrus...

Marian Morar: Pentru infrastructură nu e nevoie de finanțări externe, ci de cap

Una dintre temele predilecte ale campaniei electorale din 2020 a fost celebra fanfaronadă legată de „Centura Ocolitoare Câmpia Turzii – Turda” – un proiect mincinos, menit să atragă voturi.

Câmpia Turzii nu are nevoie de finanțări externe pentru o centură de ocolire … ci de un proiect pe cât de simplu, pe atât de ignorat de actuala administrație.

Practic, cu asfaltarea a aproximativ 2 km de stradă, se poate face o arteră de trafic alternativă, care să degreveze tronsonul 1 Decembrie, Piața Mihai Viteazu, Laminoriștilor.

Astfel, dragi cetățeni din Câmpia Turzii – unul dintre proiectele pe care-l vizez dacă mă veți alege să conduc destinele acestui oraș va fi alternativa de trafic Blocuri – Șarât – Parc Industrial, care va conecta strada Laminoriștilor, de strada Nicolae Titulescu și, mai apoi, de străzile Republicii și Aurel Vlaicu.

Primul pas va fi asfaltarea tronsonului străzii Nicolae Titulescu, de la Parcul Industrial până la actualul tronson asfaltat, o lucrare de 890 m. Apoi, vom asfalta strada Republicii de la linia ferată, până la cartierul Șarât, tronson de 1.1 km.

Astfel, vom putea avea oricând o alternativă de trafic auto, pentru a evita blocajele GRAVE care apar ori de câte ori se întâmplă vreun accident pe strada Laminoriștilor. De asemenea, această alternativă de trafic va face posibilă reabilitarea tronsonului Laminoriștilor – Piața Mihai Viteazu – 1 Decembrie 1918.

Gândim, concepem, punem în practică

spot_img
spot_img