spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Marian Morar: Parcul Central – simbolul neputinței administrative. E nevoie de schimbare! Și o vom face, împreună

Parcul Central din Câmpia Turzii a devenit simbolul neputinței administrației locale PNL. Nu doar pentru că este fix în inima orașului și am văzut cu toții cum s-a distrus un simbol al acestui oraș, iar acum se chinuie să ”dreagă” lucrurile înaintea alegerilor. Ci și pentru că proiectul ne arată gândirea deficitară a celor care conduc administrația locală, în detrimentul cetățenilor.


Proiectul, în totalitatea lui, are o valoare de 5 milioane de euro. Termenul de finalizare era 31 decembrie 2023. Până la acea dată, banii europeni atrași pentru ceea ce s-a realizat, au fost de aproximativ 1 milion de euro! Ce se întâmplă cu diferența?! Va fi plătită de la bugetul local, adică din banii dvs, din taxe și impozite.


V-a întrebat cineva dacă sunteți de acord cu asta?! Nu! Pentru că oricum nu vă întreabă niciodată și fac după cum îi taie capul. Dar, nu o vor mai face pentru mult timp! În 9 iunie, le arătăm că acesta-i orașul nostru, cu amintirile noastre, cu viața noastră și nu-i vom mai lăsa să-și bată joc de el și de noi, ca locuitori.


Eu mi-am dat demisia din Primărie, în momentul în care mi-am dat seama că nu sunt lăsat să țin cont de părerea cetățenilor din Câmpia Turzii, cu care mă întâlnesc zilnic pe stradă și discut. Am avut această decență. Pentru că nu pot să vă privesc în ochi și să vă mint. Nu sunt acel om…


Hai să vedem dacă ei, peneliștii, vor avea decența să-și dea demisia, pentru că nu și-au respectat un angajament față de dvs! Ce credeți, mai au o fărâmă de bun simț în ei, de respect față de cetățeni?!

spot_imgspot_img