spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Marian Morar: O ALTĂ VIZIUNE

Locurile din Consiliile de Administrație ale societăților controlate de Municipiul Câmpia Turzii.

Un alt subiect foarte important îl reprezintă locurile din Consiliile de Administrație ale societăților în care Municipiul Câmpia Turzii este acționar majoritar, respectiv calitatea de membru în aceste CA-uri.

În prezent, TOATE aceste locuri sunt ocupate de oameni susținuți politic de camarila primarului, fără niciun criteriu de performanță managerială. Rezultatul? Compania de Salubritate SA este aproape de faliment, iar Domeniul Public Câmpia Turzii SA este în insolvență. La această situație s-a ajuns în perioada în care PNL a făcut ce a vrut în oraș, pentru că le-ați acordat votul. Vă place sau vă convine la ce s-a ajuns❓️❗️ Dacă da, puteți continua în aceeași direcție. Dacă nu, vă propun o schimbare a modului în care se fac aceste numiri în Consiliile de Administrație:
👍 Selecția membrilor trebuie anunțată public și susținută de o promovare adecvată, astfel încât toate persoanele interesate să poată aplica pentru acest post.
👍 Calitatea candidaților se verifică riguros, excluzându-se criteriul de apartenență politică, fiind vizate acele persoane care au demonstrat și în viața personală că au avut rezultate manageriale competitive.
👍 Voi crea un corp al oamenilor de afaceri, al managerilor potențiali, care se pot implica în gestionarea acestor bunuri economice care aparțin municipalității. Va fi o listă cât mai lungă posibil, pentru ca să avem de unde să alegem, atunci când se ivește oportunitatea.
👍 Persoanele care vor fi selectate cu statut de membru al unui Consiliu de Administrație la o societate comercială deținută de municipalitate vor prezenta periodic o ”dare de seamă”, în mod public, astfel încât cetățenii să cunoască situația și problemele existente în acea societate.

Eu nu pot să stau impasibil și să privesc cum cele două societăți sunt ”mulse” la propriu și sunt băgate în probleme economice care denotă lipsa unui management eficient. Sunt societățile noastre, nu ale lor!

Dacă crezi că modul în care gestionează ei aceste societăți este corect, votează-i! Dacă, însă, crezi că ceea ce spun eu este mai aproape de ceea ce ar trebui să fie normalitatea în funcționarea acestor societăți, atunci vino alături de mine să schimbăm în bine viitorul acestui oraș! Pentru că îl voi schimba!

Împreună spre NORMALITATE❗️

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img