spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Marian Morar, la prima acțiune oficială pentru AUR Câmpia Turzii

Astăzi, de la orele 14:00, caravana Patrioți în Europa a venit la Turda. AUR Câmpia Turzii a fost reprezentată de liderul și viitorul candidat la Primărie, Marian Morar.

Christian Terheș, Ioana Ramona Bruynseels și Gheorghe Piperea au fost însoțiți de marea majoritate a candidaților pentru Europarlamentare. În premieră în politica românescă, Alianța AUR a lansat candidații cu un an înainte pentru a fi verificați și analizați de către toți românii.

Oameni de vârf în domeniile lor de activitate, cu un palmares profesional impresionant, familiști și credincioși, sunt total opusul Baronilor și Greilor politici sprijiniți de Servicii care au fost trimiși de marile partide în Parlamentul European.

„Demni în Parlamentul European
AUR va susține, in Parlamentul European, doar acea Europă care își va respecta cetățenii, libertățile fundamentale, identitatea creștină și familia tradițională ca stâlp al societatii”, este mesajul lui Marian Morar pentru simpatizanții AUR din Câmpia Turzii.

Dincolo de orice, renașterea unui suflu național-suveranist la Câmpia Turzii este una dintre cele mai bune vești pentru societatea noastră, iar aptitudinile politico-manageriale ale lui Marian Morar sunt adevărate atuuri care-l recomandă pe acesta, în virtutea alegerilor de anul viitor!

Foto: Captură TurdaNews

spot_img
spot_img
spot_img