spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Marian Morar: Cât timp le-au trebuit să-și dea seama că nu-s conforme lucrările?

Cât timp le-au trebuit să-și dea seama că nu-s conforme lucrările? Trei ani! Sau… alegerile au determinat agitația asta?! Voi ce ziceți?!
Primarul ne anunță că s-au reînceput lucrările pe străzile Republicii și Aurel Vlaicu, pentru că s-a constatat că nu sunt conforme calitativ, că apa nu se scurge cum ar trebui și alte deficiențe. Nu sunt ipocrit să spun că dacă aș fi fost primar mie nu mi s-ar fi întâmplat asta, pentru că sunt chestiuni care nu țin de tine, ca primar, ci de executantul lucrărilor. Iar refacerea acestor lucrări, dacă sunt neconforme, este o procedură firească.


Dar, altceva cred că este deranjant în toată treaba asta.
În iulie 2021, primarul ne anunța că se finalizează lucrările de asfaltare pe strada Republicii. În prezent, suntem în mai 2024, deci la aproape 3 ani după finalizarea lucrărilor. Timp de 3 ani, nu și-a dat seama că lucrările sunt neconforme, că nu corespund calitativ?! De ce i-au trebuit 3 ani să constate o banalitate, la urma urmei, pe care cetățenii au văzut-o încă din primele zile?! De ce nu l-a interesat până acum, când am intrat în campania electorală?! Vă spun eu: pentru că abia acum s-au speriat, abia acum și-au dat seama că cetățenii au o opțiune viabilă pentru a înlocui actuala clică PNL-istă! Și vă mulțumesc infinit pentru încrederea tot mai mare și numărul în creștere al celor care văd în mine această alternativă viabilă! Sunt onorat…


Faptul că încă nu am ajuns în Primărie și deja încep să se ”miște” lucrurile spre normalitate, mă bucură, chiar dacă se fac cu întârzieri așa mari și chiar dacă este rezultatul temerilor pe care le au. Însă, o vorbă din popor spune că ”nu scapi de ceea ce te temi”. Așa că, ”bagă mare” primare, că mai ai câteva zile și locuitorii te destituie prin vot!


Apoi, vine adevărata NORMALITATE în administrația locală!
@reper

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img