spot_imgspot_img

Marcel Martin, măcelarul român din Durango, face SHOW la Carnexpo

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Marcel Martin, măcelarul român care, prin forțe proprii, a clădit un adevărat brand în Durango, Țara Bascilor, a venit la Carnexpo, pentru a le arăta tuturor cum se tranșează și cum se prepară o carne de maximă calitate.

”Lucrez în Spania de 12 ani și nu a fost ușor să mă acomodez. Măcelar sunt de 7 ani și mi s-a oferit șansa de a învăța și de a munci într-o măcelărie după ce am rămas fără loc de muncă și fără vreun orizont, în urmă cu 7 ani. Am început, atunci, să lucrez și să învăț meserie într-una dintre cele mai cunoscute și de tradiție măcelării din Durango.” – declara în urmă cu un an, Marcel Martin pentru RefleqtMedia.

La Carnexpo 2019, Marcel Martin, originar din Luncani, comuna Luna, a făcut echipă cu partenerii lui de la Carmangeria Moldovan din Sânicoară, iar producătorii agricoli și agroalimentari au putut observa cum se fac afaceri în Țara Bascilor.

Dar … ce înseamnă Carnexpo? Ne spun chiar organizatorii:

  • 15 000

    mp de spatiu expozitional
  • 745

    de expozanti si
  • 60 000

    vizitatori
  • 10

    sectoare expozitionale
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Related articles

🏆 Legione Câmpia a cucerit rugby-ul feminin!

Cinci luptătoare din Câmpia Turzii, campioane naționale și câștigătoare...

🦅 Vulturii zboară tot mai sus! Lideri neînvinși ai Ligii a 4-a Elite Mureș! 💙🔥

A.F.C. Vulturii Târgu Mureș continuă să domine autoritar Liga...
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social