Marcel Martin, măcelarul român care, prin forțe proprii, a clădit un adevărat brand în Durango, Țara Bascilor, a venit la Carnexpo, pentru a le arăta tuturor cum se tranșează și cum se prepară o carne de maximă calitate.
”Lucrez în Spania de 12 ani și nu a fost ușor să mă acomodez. Măcelar sunt de 7 ani și mi s-a oferit șansa de a învăța și de a munci într-o măcelărie după ce am rămas fără loc de muncă și fără vreun orizont, în urmă cu 7 ani. Am început, atunci, să lucrez și să învăț meserie într-una dintre cele mai cunoscute și de tradiție măcelării din Durango.” – declara în urmă cu un an, Marcel Martin pentru RefleqtMedia.
La Carnexpo 2019, Marcel Martin, originar din Luncani, comuna Luna, a făcut echipă cu partenerii lui de la Carmangeria Moldovan din Sânicoară, iar producătorii agricoli și agroalimentari au putut observa cum se fac afaceri în Țara Bascilor.
Dar … ce înseamnă Carnexpo? Ne spun chiar organizatorii:
-
15 000
mp de spatiu expozitional -
745
de expozanti si -
60 000
vizitatori -
10
sectoare expozitionale












