spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Manipulări electorale și adevărul din spatele lor:

🛑 ”Să lauzi un primar că asfaltează drumuri e ca și cum ai aplauda bancomatul că îți dă bani”

🌱 Sâmbure de adevăr: Orice realizează o instituție publică implică bani publici, bani care, direct sau nu, sunt colectați prin taxe și impozite de la cetățeni. În acest sens, este foarte adevărat că tot ce se face într-un oraș se face cu contribuția cetățenilor.

🧐 Adevărul: Un primar și echipa pe care o coordonează trebuie apreciați pentru cum reușesc SĂ VALORIFICE contribuția realizată de cetățeni prin impozite și taxe. Într-o afacere, de exemplu, este foarte adevărat că tot ce face angajatul face cu resurse de la angajator.
Aplicând aceeași analogie ar suna cam așa: ”Să lauzi un bucătar pentru că face mâncare bună este ca și cum ai aplauda bancomatul că îți dă bani”. Sună stupid, nu-i așa? Poate că patronul pune la dispoziție banii pentru bucatele pe care le pregătește bucătarul, dar vi s-ar părea nesimțit să ștergem cu buretele reușita bucătarului de a transforma bucatele în preparate.

O administrație locală bună VALORIFICĂ resursele publice într-un mod productiv, în slujba cetățenilor. Suntem mândri că administrația noastră locală, sub coordonarea domnului primar Cristian Matei a reușit:
💛 să înmuțească contribuția cetățenilor noștri, atrăgând pentru fiecare 1 leu preluat prin taxe și impozite cel puțin încă 10 lei sub formă de fonduri europene!
💛 să transforme contribuția turdenilor în realizări care ne fac viața mai bună: drumuri asfaltate, autobuze moderne, grădinițe și școli re-amenajate și multe multe altele!
💛 să gestioneze contribuția mediului de afaceri de așa natură încât mai mulți bani să ajungă înapoi la cetățeni: crescând turismul și atrângând noi producători – cele două forțe care crează locuri de muncă pentru orașul nostru!

🤥 Ce urmăresc cei care vă manipulează cu această afirmație? Încearcă să vă convingă să închideți ochii, să ignorați și să luați de bun orice realizare pozitivă.
Mai avem de lucru? Cu siguranță, viziunea noastră pentru acest oraș implică că ne asumăm ținte mari de dezvoltare.
Tot ce s-a realizat s-ar fi făcut oricum? Serios?
S-au asfaltat în ultimele două mandate mai mult decât în ultimele două decenii și s-au atras în ultimele două mandate în fonduri europene de vreo 10 ori mai mulți bani decât a reușit Turda să atragă de la aderare până la începerea acestor mandate.

Suntem tare curioși, cu ce interes în spate încearcă unii să convingă populația să închidă ochii la orice realizare pozitivă?! Oare de ce încearcă cu atâta înverșunare să convingă că orice se realizează pozitiv nu contează?! Vă spunem noi de ce. Nu le convine să facă această comparație. Cei care nu au nimic pozitiv de pus pe masă fug și se sperie de pozitiv și încearcă cu disperare să convingă lumea că pozitivul nu contează.

⚠️ Nu vă lăsați manipulați stimați cetățeni. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, cu nimic, gândiți critic, chiar ne bucură. Noi nu avem nevoie să vă vindem slogane ieftine sau să vă convingem prin lozinci, noi suntem în avantaj dacă reușim să vă convingem să comparați corect realizările care sunt puse pe masă. Dacă nu vi se par suficiente sau dacă considerați că o altă echipă poate mai multe, de sigur, este dreptul vostru la opinie. Tot ce vă cerem este să vă formați această opinie fără idea că dezvoltarea unui oraș e ca și cum ai apăsa butoanele la un bancomat și să comparați la rece ce a făcut fiecare, concret și cu cifre, pentru dezvoltarea acestui oraș.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img