spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Mândri de tine, tinere sportiv!

Performanța remarcabilă obținută de pugilistul nostru, Iosif Bândulă,, în acest sfârșit de săptămână, la Cupa României, este un exemplu de seriozitate și ambiție pentru tinerii din ziua de astăzi.

Faptul că un sportiv din Câmpia Turzii a cucerit Cupa României și va participa la Campionatul European de Box Tineret, din Armenia, este una dintre cele mai mari performanțe sportive ale orașului nostru.

În semn de apreciere și motivare pentru Iosif Bândulă, domnul primar – Dorin Nicolae LOJIGAN – va iniția un proiect de hotărâre privind recompensarea sportivului cu o sumă de bani, provenită de la Bugetul Local.

„Sportul înseamnă sănătate, înseamnă o viață departe de vicii și de problemele de pe stradă. Un copil care practică sport de performanță va sta departe de anturaje periculoase. Iosif Bândulă este un etalon de sportivitate, ambiție și dezvoltare intelectuală și fizică. Acest băiat a pornit de jos, dintr-o familie simplă și a ajuns să reprezinte România la nivel european. În numele locuitorilor Municipiului nostru, îl felicit și-i urez succes în tot ce va întreprinde!”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img