Jurnalistul, Mădălin Ionescu, s-a declarat fascinat de mâncarea din Câmpia Turzii.
Într-o intervenție video, filmată chiar de propria soție, în timp ce se deplasau spre Oradea, Mădălin Ionescu a spus că la Câmpia Turzii a mâncat cea mai bună vită black angus românesc din viața lui.
De asemenea, acesta s-a declarat uimit și de cotletele de berbecuț pe care le-a servit.
Deși a declarat că a fost prezent la un eveniment privat și nu a făcut publică locația unde a fost cazat pe durata șederii sale, faptul că a fost atât de impresionat de mâncarea din Câmpia Turzii pune – în mare măsură – gastronomia ghirișeană la loc de cinste în România.
Publică și tu un comentariu și spune-ne unde crezi că se mănâncă cel mai bine, la Câmpia Turzii.
Milexim? Apollo? Broscuța? La Strada? Gossner? Spune-ne tu!