spot_img

Make-up, între pasiune și afacere, cu Georgiana Socaciu

Date:

Share post:

Trăim într-o societate în care antreprenorii locali tineri au nevoie mai mult ca oricând de promovare.

Sunt oameni care-și câștigă existența făcând ce le place și la ce se pricep, iar din acest motiv sunt adevărate exemple pentru alți tineri ca și ei.

Un astfel de exemplu este tânăra, Georgiana Socaciu, din Câmpia Turzii care îmbină pasiunea pentru administrație publică, voluntariatul și make-up în viața de zi cu zi.

I-am solicitat un interviu tinerei, pentru că am considerat că promovarea micilor afaceri reprezintă o modalitate de contribuție la dezvoltarea economiei locale.

1. Pentru început, spune-mi câți ani ai, ce zodie ești și care sunt hobby-urile tale?

Am 21 de ani, împliniți recent și sunt zodia Rac. Printre hobby-urile mele se numără pictura, make up-ul, voluntariatul pe care-l fac de 5 ani, însă lista poate continua, dar acestea sunt cele de care mă ocup cel mai mult.

2. De ce make-up?

Țin minte că am început să mă machiez începând din clasa a lX- a, dar totul era foarte simplu, spre exemplu: o linie de tuș și cel mult un ruj. Pe parcurs, urmărind tot felul de tutoriale pentru a învăța să mă machiez cât mai bine, am descoperit că-mi place chiar foarte mult ceea ce fac. După ce am fost sigură de abilitățile mele în make-up, m-am decis să mă ocup de acest “hobby” în timpul week-end-urilor, când nu trebuia să merg la scoală. Observam că persoanele care veneau la mine erau încântate de ceea ce făceam și acest lucru îmi dădea într-un fel și mai mare încredere în mine, de aceea cred eu că am si evoluat.

3. De la cine ai învățat să faci make-up?

Sinceră să fiu, doar din tutorialele de make-up de pe youtube am învatat să machiez. Urmăream zi de zi tot felul de make-up artiști nationali si internationali pe care-i admiram eu mult și uite așa am descoperit diferite tehnici de machiaj, trucuri, secrete.

4. Care este cea mai mare provocare pentru un make-up artist?

Din punctul meu de vedere, o mare provocare pentru un make-up artist e să te adaptezi tuturor cerințelor clientelor. Fiecare suntem diferiți și unici în felul nostru, gusturile nu sunt aceleași, iar moda se schimbă constant. Ca urmare, eu încerc să fiu la zi cu ceea ce se întâmplă în această lume a make-up-ului pentru a fi pregătită atunci când vine o clientă și vrea ceva “nou”, ceva extravagant, ceva mai atipic. În make-up, trebuie să fii mereu pregătită și deschisă pentru noi provocări, doar așa vei excela, zic eu!

5. Care a fost cea mai ciudată comandă de make-up?

Probabil pot spune că sunt “norocoasă” că nu am avut până acum vreo cerere mai ciudată de make-up, dar cine știe ce se poate întâmpla pe viitor? E doar începutul și mă aștept la orice…

6. Crezi că make-up ul poate fi o afacere de succes într-un oraș precum Câmpia Turzii?

Da, consider că make-up-ul este o afacere de succes atât în Câmpia, cât și în întreaga țară. Sunt la curent și cu știrile despre make-up, nu urmaresc doar tutorialele. Am observat că se câstigă foarte bine din make-up, iar cererile cresc oricâte saloane ar fi într-un oraș. Pentru a avea cu adevarat succes în make-up îți trebuie talent, da… dar trebuie să fii și pasionată de acest lucru, să ai dorinta de a învăța mereu ceva nou, să accepți provocări și să nu te împiedice competiția.

7. Înafară de machiaj, mai faci și alte activități de gen, manichiură, hair-style, etc?

La un moment dat m-am ocupat și de hair-style, dar am decis să mă focusez pe make-up. Simt că e ceea ce mi se potriveste cel mai mult și vreau să fiu la un nivel cât mai sus în acest domeniu.

La final de interviu, i-am cerut Georgianei să ne arate câteva din „lucrările” ei și ne-a pus la dispoziție fotografii cu clientele sale „before & after”. Credem că pozele vorbesc de la sine.

Dacă v-am convins și ați hotărât să vă faceți o programare, accesați pagina de facebook a Georgianei și găsiți acolo toate detaliile:

https://www.facebook.com/socaciugeorgiana/

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Dorin Lojigan: „Pentru mine sunt mai importante investițiile din oraș decât orice cheltuială de personal!”

Ședința de Consiliu Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizată...

Final de carieră și aprecierea meritelor

La sfârșitul primei luni a anului a fost organizată...

Accident rutier la Câmpia Turzii

Mai multe echipaje de poliție, pompieri și SMURD intervin...

Dorin “Gogu” Roșu întregește legiunea sârmară de la FCCT

✍️Bine ai venit, Roșu Dorin! 👏 ⚽️Roșu Dorin s-a alăturat...
%d bloggers like this: