spot_img
spot_img

Majoretele „Baby Dolls” aduc la Câmpia Turzii locul 1 la Concursul Național de Dans Modern „Bucuria Dansului”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Trupele de majorete țin sus stindardul cultural-sportiv al Municipiului Câmpia Turzii încă din anul 2005, când Ana Sevan a format prima trupă de majorete, „Angels”, însă ceea ce vine din urmă este SPECTACULOS și SENZAȚIONAL!

În această după-amiază, cele mai mici dintre majoretele de la Clubul Copiilor Câmpia Turzii, trupa „Baby Dolls”, pregătite de Geta Suciu și Alina Bolboacă, au cucerit locul 1 la Concursul Național de Dans Modern „Bucuria Dansului”.

Evenimentul, organizat la Alba Iulia, în Sala de Sport a Universității 1 Decembrie, se află la ediția a X-a, iar super-majoretele de la Baby Dolls Câmpia Turzii au cucerit locul 1 la categoria 5-7 ani!

Aceste micuțe muncitoare dau totul pe ringul de dans și sunt tinerele speranțe ale trupelor de majorete din Câmpia Turzii.

RefleqtMedia transmite FELICITĂRI! micuțelor, instructoarelor, părinților și tuturor celor care-și aduc aportul la succesul micuțelor majorete!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

La volan prin cartierul Lut sub efectul a 4 droguri

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Câmpia Turzii au...

Medicul, Tiberiu Vedean, este NEVINOVAT!

In cursul zilei de ieri, o persoana a adus alegatii foarte grave medicului, Tiberiu Vedean. Initial, RefleqtMedia a publicat stirea care...

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...
spot_img

Membră a USR Câmpia Turzii ACUZATĂ că a avut o relație adulterină vreme de 12 ani

Pe față sunt curați ca lacrima, da-n dulapurile lor există mai mulți scheleți decât în Cimitirul Bellu. Vorbim, desigur, despre o parte dintre membri USR...
%d bloggers like this: