spot_img

Mâine, putem fi noi în fața lui Ivan… și trolii ăștia inconștienți nu ne vor folosi la nimic!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Sunt, deja, 38 de ore de când bărbații Ucrainei luptă cu monstrul însetat de sânge, care le-a violat suveranitatea, le-a văduvit femeile și le omoară economia, infrastructura, condamnându-i la volatilizare.

În tot acest timp, liderii Occidentului (ăia uniți și fermi în decizii), stau impasibili, rezumându-se la a transmite mesaje de „Suntem alături de voi, dar ne purtăm ca testicolul (participăm, dar nu ne băgăm)”. Însă … nu asta mă indignează, că am văzut de multă vreme că Occident=dublă măsură (zicem una, facem alta).

Nu … mă indignează toți trolii ăștia inconștienți de pe net și de pe social-media, care-și dau ei cu părerea despre ce e și ce nu e, fără să conștientizeze realitatea.

I-am văzut pe rusofili, pornind de la Oana Lovin și continuând cu președintele APP Cluj, Bogdan Adrian Bica, cum efectiv ne spun că … „nu e chiar așa de rău în Ucraina” … nu, tati, rușii și ucrainienii, defapt, doar simulează războiul … dar o fac cu gloanțe reale ca să fie mai de impact.

L-am văzut pe Petre Pop care, prin intermediul site-ului său, face apologia lui Putin și ne spune că, defapt, Putin e bun … că ne dă Bucovina de Nord înapoi.

I-am văzut și pe restul trolilor, precum Adina Alberts, care nu le cere test covid negativ unor oameni care și-au lăsat rude, avere, amintiri, tot în urmă, pentru a nu muri. Sau pe Ioan Mureșan, fostul vicepreședinte PSD Turda care, de ieri încoace, face doar mișto și panaramă pe un subiect groaznic.

Iar acum mă gândesc … mă, oamenii ăștia, trolii ăștia fără minte chiar nu își dau seama că mâine, noi putem fi Ucraina? Oare chiar stă România atât de sigură și liniștită la adăpostul „umbrelei de securitate” pe care ne-o promit Ciucă și Iohannis?

Oare nu tot Iohannis ne spunea, prin 2020, că pandemia nu va afecta România, pentru ca apoi să ne spună că „în fața pericolului, ori ești prudent, ori ești prost”?

Armata rusească n-are nevoie de mai mult de 24 de ore ca să ocupe portul Constanța, printre altele, și să invadeze România și totul se va întâmpla exact ca în Ucraina. Nici vorbă, nu ne vor apăra americanii, că pe ăia îi doare la banană de România. Nu … ne vom apăra noi, Turcia, Grecia, Bulgaria, Polonia și țările Baltice, că restul „partenerilor” sunt ca testicolele, participă dar nu se bagă.

Toți ăștia care faceți panaramă pe facebook și prin presă, faceți panaramă despre soarta unor oameni care au murit, călcați de tancuri și loviți de rachete că așa i s-a sculat noului Hitler a lumii moderne!

Ce-l oprește pe Vladimir Putin să considere că și românii sunt neonaziști și „oprimă etnicii ruși”?

La asta nu vă gândiți, nu … acum e momentul să facem panaramă, să râdem de dramele altora și să ducem politica la care ne pricepem cel mai bine … aia a chibițului! 

 

Sunt ferm convins că TOȚI, dar absolut TOȚI pulifricii ăștia de pe facebook și tiktok care fac bâză despre război și îi aduc osanale lui Putin s-ar căca pe ei de spaimă la auzul unei explozii … ce să mai vorbim despre înrolare. Îl și văd pe Nyala cum, la 60 de ani, ia arma în mână … sau pe Petre Pop cum se duce să apere patria sau pe Oana Lovin cum o să facă videochat pentru rusnaci … dacă nu o fac ăia poștă prima dată!

Reveniți-vă odată și deschideți ochii: în fața morții suntem SINGURI!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Citește opinia GENIALĂ a unui cetățean din Câmpia Turzii despre „fiasco-ul” românesc de la Târgul Internațional de Turism de la New York

Cosmin Călușer este fiul domnului Aurel Călușer, component al Corului Asta, însă satira lui Călușer junior este la...

Pentru ca răul să învingă, este de ajuns ca oamenii buni să nu facă nimic!

Ca sprijin pentru milioanele de refugiați, ca omagiu pentru sutele de civili morți, din respect pentru eroii care...

Cand vulturii isi desfac aripile, papagalii vorbitori incep sa taca

Pana sa inceapa razboiul din Ucraina, cele mai vocifere partide din Turda erau PMP si USR. Aproape zilnic ieseau...

5 sfaturi de la un turdean pentru cei care vor sa ajute refugiatii!

Am fost la Sighet cu bunuri din partea Băncii de Alimente Cluj. Când le-am lăsat, am discutat cu...
spot_img

Haine, incaltaminte si jucarii CONTRAFACUTE la Ludus

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş au efectuat patru controale la mai multe societăţi comerciale bănuite de comercializarea de mărfuri...
%d bloggers like this: