spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Mâine e miercuri … și mergem prin NOROAIE în Piață

Această situație „dăinuie” deja de ceva vreme, generând un grav disconfort cetățenilor din Câmpia Turzii. Cetățenii care vor să meargă la Târgul Săptămânal din Obor au două variante: ori să-și parcheze mașinile în Berc și să meargă pe jos până în Obor, ori să-și parcheze mașinile pe unde apucă, inclusiv pe marginea DJ 150, lângă Obor și să riște amenzi.

În aceste condiții, city-managerul Câmpiei Turzii, Marian Morar, a luat atitudine.

„Problema pieței din Câmpia Turzii, organizată în Obor, persistă de prea mult timp. Deși am avut solicitări repetate în vederea unei minime investiții, asfaltarea zonei și delimitarea clară a zonelor de închiriat sau relocarea ei pe platforma betonată din Berc, oamenii din oraș sunt in continuare nevoiți să răzbată prin noroi, praf, denivelări, pentru a-și putea face cumpărăturile. În tot acest timp, platoul betonat din Berc ( locul unde era organizata odinioară piața săptămânală de miercurea) care ar putea oferi condiții minime pentru astfel de comerț, stă degeaba. Din calitatea de Administrator Public, solicit și pe această cale domnului primar, relocarea urgentă a pieței săptămânale pe platoul betonat din Berc.”, a declarat acesta pe rețelele de socializare.

Primăria Câmpia Turzii transmite, prin diverse metode (scrisoarea primarului, postări pe facebook) că are un Studiu de Fezabilitate pentru renovarea Oborului încă de acum doi-trei ani, dar acel studiu de fezabilitate nu s-a concretizat în realitate!

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img