spot_img
spot_img

Mai multe locuri în creșă pentru copiii din Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

În această săptămână, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a rezolvat una dintre cele mai stringente probleme care a fost semnalată de către părinții din oraș – lipsa locurilor la creșe.


Datorită implicării și insistențelor domnului primar, numărul de locuri la Grădinița cu Program Prelungit „Pinocchio” a fost suplimentat, de la 18, la 40.


Astfel, se vor forma două grupe a câte 20 de copii, care vor beneficia de educație și îngrijire într-un ambient sigur, potrivit vârstei lor, în timpul în care părinții vor fi la serviciu.


De asemenea, părinții din Câmpia Turzii nu vor mai fi nevoiți să apeleze la ajutoare suplimentare, bone, bunici etc, pentru îngrijirea micuților.


„Sunt deosebit de entuziasmat pentru faptul că am rezolvat această problemă. După mulți ani, în care părinții trebuiau să-și găsească propriile soluții pentru îngrijirea copiilor, iată că din anul școlar următor, aceștia pot fi mai liniștiți, cel puțin din acest punct de vedere.


Știm că, de la an, la an, cererile pentru înscrierea copiilor în creșă vor fi tot mai multe, însă vom încerca să găsim soluțiile necesare pentru a da curs acestor cereri”, a afirmat Dorin Nicolae LOJIGAN.

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Doamnele de la Baza 71 Aeriana s-au imbracat in IE

IA românească, un mijloc de promovare a identităţii românilor Astăzi sărbătorim naşterea Sfântului Ioan Botezătorul şi Sânzienele. Tot astăzi,...

Seară maramureșeană, la Câmpia Turzii

Se spune că noi, românii, avem cel mai frumos folclor dintre toate țările lumii, dar o unicitate aparte...

Iată motivele percheziției de ieri, de la Câmpia Turzii

RefleqtMedia v-a prezentat ieri, în premieră, informații despre percheziția efectuată de polițiști pe strada Aviatorilor, nr. 2 din...
spot_img

Compania de Apă Arieș – lăudată în presa națională pentru proiectele europene dezvoltate

Proiectele cu finanțare europeană dezvoltate de Compania de Apă Arieș sunt de așa mare anvergură, încât inclusiv presa #rezist face referire la el. Site-ul de...
%d bloggers like this: