spot_img
spot_img

MAI își înnoiește parcul auto. A fost publicat anunțul de organizare a unei licitații publice pentru autovehicule, în valoare de peste 100 milioane lei

spot_img

Ministerul Afacerilor Interne a început procedura pentru achiziția de autospeciale pentru structurile sale, la data de 16 martie a.c., fiind publicat în SEAP anunțul cu privire la organizarea unei licitații publice pentru încheierea unui acord-cadru de furnizare de autovehicule cu dotări specifice, autoutilitare, autoturisme, autobuze și motociclete necesare desfășurării în bune condiții a activităților operative.

Pentru fiecare dintre cele 20 de loturi de vehicule menționate în anunțul de organizare a licitației publice se vor încheia contracte subsecvente trimestriale, cu termen maxim de livrare 30.11.2018.

Având în vedere suma de bani disponibilă, urmează să fie achiziționate cel puțin 700 de mașini de poliție, 140 de autovehicule de intervenție și patrulare, 3 autobuze, 135 de autovehicule pentru munca operativă, 35 de autospeciale de transport reținuți, 35 de motociclete cu dotări specifice muncii de poliție, 90 de autovehicule pentru munca specifică Poliției de Frontieră.

La repartizarea pe loturi s-au avut în vedere următoarele criterii: ponderea deficitului și necesarul structurii, starea tehnică și vechimea parcului auto, precum și prioritățile de dotare ale structurilor cu atribuții de combatere a infracționalității economico-financiare sau judiciare (în special a celor care vin în contact direct cu cetățeanul), a asigurării mobilității structurilor cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

În prezent, din totalul de vehicule prevăzute în tabelele de înzestrarea ale structurilor MAI sunt asigurate 53,7% mijloace transport. Dintre acestea, 25% au o vechime de exploatare cuprinsă între 5 și 10 ani.

Prin această achiziție, MAI începe practic demersurile din acest an pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru angajați, alte investiții urmând să se facă în echipamente de protecție sau pentru reabilitarea unor sedii, inclusiv a unor posturi de poliție.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 03.05.2018, ora 16:00, data limită de evaluare a ofertelor fiind 31.08.2018, ora 18:00. Durata acordului este de șase luni, iar valoarea este cuprinsă între 85.394.316,96 și 100.818.781,75 lei, fără TVA. Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Mentalitate pur-românească: înainte o țigară canceroasă, apoi tratament pulmonar

O situație incredibilă se propagă, deja, de prea multă...

Cod galben de ceață în zona Turda – Câmpia Turzii! Se poate forma ghețuș și polei

Administrația Națională de Meteorologie a remis, în această dimineață,...

Newsweek: Ovidiu Vancea era REABILITAT și AVEA DREPT DE PRACTICĂ

Website-ul de știri, Newsweek, este primul organ de main-stream...

2.7 milioane de lei, prin PNRR, vin la Turda

Astăzi, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke,...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Răzvan Ciortea și Alexandru Cordoș, alături de noul președinte PSD Huedin

Sâmbătă, 02.04.2022 a avut loc ședința Biroului Local PSD...

Consilierii Locali PSD vor ține audiențe cu cetățenii

Echipa Consilierilor PSD au realizat un program de audiențe,...

Cabinet pentru urgențe stomatologice la Cluj Napoca

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a organizat, în...

Iată evenimentele programate pentru ziua de 24 ianuarie, la Turda

     Se împlinesc 163 de ani de la Unirea...

Beny Adegbuy revine in ring – revansa cu Ben Saddik

Cel mai cunoscut kickboxer al momentului, Beny Adegbuy, revine...
spot_img
spot_imgspot_img

Dorin Lojigan: „Schimbările de politică de la Compania de Salubritate sun în beneficiul cetățenilor din Câmpia Turzii”

 Referitor la problema rezilierii unilaterale a contractelor de prestări servicii de salubritate, încheiate de Compania de Salubritate din Câmpia Turzii, cu UAT-urile din mediul...

Incendiu la Ocolis stins de pompierii turdeni

  Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în această noapte pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Runc,...

La Câmpia Turzii NU a deraiat NICI UN TREN!

O defecțiune MINORĂ a trenului de rulare al cursei Regio 3081 i-a determinat pe iubitorii de fake-news să scrie, cu litere de-o șchioapă, că...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: