spot_img

Magia Corpului Uman – șansa la o viață mai bună, prin înțelegerea propriului corp!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Consum de droguri periculoase, conspirații medicale și rate scăzute de vaccinare, boli cu transmitere sexuală și graviditate infantilă și distrugerea mediului înconjurător. Ce au toate aceste probleme extrem de grave în comun? O lipsă absolută de înțelegere asupra corpului uman și asupra legilor naturale care guvernează universul și care au impact direct asupra vieții umane.

 

 

 

Multe dintre greșelile de viață majore sau dintre obiceiurile cotidiene vicioase încep încă din adolescență; grija cu privire la propria sănătate, viața sexuală, deciziile de consum și acțiune asupra mediului înconjurător se formează pe parcursul tinereții și odată fundamentate, devin extrem de dificil de schimbat.

 

 

 

Pentru a interveni și a reduce frecvența acestor probleme la nivel local Magia Corpului Uman, un proiect implementat de către Asociația Club Științific Turda, își propune să creeze o comunitate informată, #SalvândVieți prin educație! De la emisiuni și până la cursuri interactive de abordare a diferitelor tematici privind sănătatea umană, proiectul va lupta pentru combaterea fenomenelor vicioase care încep în tinerețe, folosind metode de educare fundamentate științific, interactive și atractive pentru adolescenți.

 

 

 

Astfel, pe parcursul următoarelor luni, pe tinerii turdeni îi așteaptă numeroase activități menite să le transmită, într-o manieră interactivă și ușor de înțeles, cunoștințele necesare pentru a lua decizii informate, precum și să îi atragă către atitudini pozitive față de mediu și față de propriul corp

 

 

 

Magia Corpului Uman este un proiect implementat către Asociația Club Științific Turda, în parteneriat cu Colegiul Național “Mihai Viteazul” Turda, Colegiul Tehnic Turda, Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” și Școala Profesională Specială SAMUS Cluj-Napoca.

 

 

 

Proiectul este implementat cu ajutorul finanțării obținute în cadrul programului Fondul pentru un viitor mai bun în comunități, coordonat de Federația Fundațiile Comunitare din România, finanțat de Lidl și implementat în Turda prin Fundația Comunitară Cluj.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...
spot_img

Persoane înzăpezite salvate de jandarmii clujeni

Vineri, 21 ianuarie 2022, ora 17:10, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj a fost solicitat prin apel 112 pentru a participa la căutarea a...
%d bloggers like this: