fbpx
spot_img

Magia Corpului Uman – șansa la o viață mai bună, prin înțelegerea propriului corp!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Consum de droguri periculoase, conspirații medicale și rate scăzute de vaccinare, boli cu transmitere sexuală și graviditate infantilă și distrugerea mediului înconjurător. Ce au toate aceste probleme extrem de grave în comun? O lipsă absolută de înțelegere asupra corpului uman și asupra legilor naturale care guvernează universul și care au impact direct asupra vieții umane.

 

 

 

Multe dintre greșelile de viață majore sau dintre obiceiurile cotidiene vicioase încep încă din adolescență; grija cu privire la propria sănătate, viața sexuală, deciziile de consum și acțiune asupra mediului înconjurător se formează pe parcursul tinereții și odată fundamentate, devin extrem de dificil de schimbat.

 

 

 

Pentru a interveni și a reduce frecvența acestor probleme la nivel local Magia Corpului Uman, un proiect implementat de către Asociația Club Științific Turda, își propune să creeze o comunitate informată, #SalvândVieți prin educație! De la emisiuni și până la cursuri interactive de abordare a diferitelor tematici privind sănătatea umană, proiectul va lupta pentru combaterea fenomenelor vicioase care încep în tinerețe, folosind metode de educare fundamentate științific, interactive și atractive pentru adolescenți.

 

 

 

Astfel, pe parcursul următoarelor luni, pe tinerii turdeni îi așteaptă numeroase activități menite să le transmită, într-o manieră interactivă și ușor de înțeles, cunoștințele necesare pentru a lua decizii informate, precum și să îi atragă către atitudini pozitive față de mediu și față de propriul corp

 

 

 

Magia Corpului Uman este un proiect implementat către Asociația Club Științific Turda, în parteneriat cu Colegiul Național “Mihai Viteazul” Turda, Colegiul Tehnic Turda, Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu” și Școala Profesională Specială SAMUS Cluj-Napoca.

 

 

 

Proiectul este implementat cu ajutorul finanțării obținute în cadrul programului Fondul pentru un viitor mai bun în comunități, coordonat de Federația Fundațiile Comunitare din România, finanțat de Lidl și implementat în Turda prin Fundația Comunitară Cluj.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Anunț important pentru proprietarii de terenuri din municipiul Turda!

Vă reamintim că arderea resturilor vegetale sau a altor tipuri de deșeuri este complet interzisă, în conformitate cu...

Clienții Băncii Transilvania Câmpia Turzii – ÎN PERICOL

În cursul serii de ieri, RefleqtMedia a publicat imagini și fotografii cu o persoană aflată în stare de...

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Compania de Apă Arieş anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 20.03.2023 între orele 13.00 – 16.00,...

PERCHEZIȚII LA O GRUPARE CARE DISTRIBUIA DROGURI ÎN ȘCOLI

Astăzi, 20 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare...
%d bloggers like this: