fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiMadalina Risteiu: "Un mare plus al Spitalului din Campia Turzii este sectia...
spot_img
spot_img

Madalina Risteiu: “Un mare plus al Spitalului din Campia Turzii este sectia de obstetrica-ginecologie”

- Publicitate -
spot_img

Madalina Risteiu este un antreprenor local care, ca urmare a articolului publicat de RefleqtMedia aseara, despre problemele de la radiologie, a decis sa ne povesteasca experienta pe care a trait-o cand si-a adus copilul pe lume.

“Citeam aseară articolul despre spitalul de aici. Și ma gândeam ca în mare, are multe minusuri. Dar în același timp are și un maaare plus. Și anume secția de obstetrica-ginecologie. Unde am trăit cea mai frumoasa experienta pe care as fi putut sa o trăiesc. Chiar dacă o naștere prin cezariana nu e deloooc ușoară, oamenii ăștia minunați de aici au reușit sa transforme toată experienta în ceva perfect. Și ma gândeam ca dacă vrei sa faci un articol despre asta, eu îți stau la dispoziție. Chiar cred ca orice viitoare mămica ar trebui sa rămân aici atat pentru urmărirea sarcinii cât și pentru naștere.”, ne-a spus Madalina.

Aceasta s-a internat pentru cezariana in 25 noiembrie, dupa ce fusese monitorizata, pe perioada sarcinii, de medicul Sergiu Patcas.


“Din cunoștințele pe care le am de la alte mămici care au născut prin alte părți, niciunde în vreun spital de stat din Cluj, experienta nu ar fi fost la fel.”, ne-a spus tanara mamica.

Operatia de cezariana a fost efectuata de medicul Patcas, alaturi de medicul Motora.

“Încă de când am pășit pe holul spitalului am fost primita cu zâmbete și încurajări. Asistentele m-au pregătit pentru operația de cezariana cu foarte mare atenție și m-au încurajat în fiecare secunda. Operația în sine nu a fost deloc dureroasa și atmosfera a fost una destinsa. Am povestit pe tot parcursul ei. Chiar pe ici pe colo, discuția a fost presărată cu zâmbete. 🙂 În timpul operației am fost în permanenta ținută de mana și mi s-au spus toți pașii care se fac. Chiar dacă următoarele zile au fost… Dureroase din punct de vedere fizic… Și chiar și psihic… Asistentele au fost mereu lângă mine și m-au îngrijit cum nu se putea mai bine. Mi se pare un lucru minunat ca în mijlocul nopți, în timpul unui atac de panica presărat cu dureri fizice destul de mari, cineva sa stea sa te tina de mana și sa te liniștească.


Cât despre îngrijirea bebelușului… A fost ireproșabilă. Pentru ca am avut dureri destul de mari, nu am putut sa am eu grija de el. Asa ca doamnele dr neonatolog au făcut-o cum nu se putea mai bine. Deși bebe făcuse o forma mai avansata de icter din cauza Rh-ului meu negativ, a fost îngrijit cu atenție și a fost ținut la lampa 48 de ore, cu mici pauze în care mi-a fost adus.”, povesteste Madalina Risteiu, care ne-a spus si un mic detaliu despre implicarea medicului Patcas in supervizarea sarcinii.

“Pe tot parcursul sarcinii, domnul dr a fost mereu alături de mine și mi-a răspuns la orice întrebare și problema de fiecare data, indiferent de zi și ora.”, a spus Madalina.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: