spot_img
spot_img

Luna lui Mărțișor bogată în comedie la Turda

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Mărțișorul vine cu spectacole pentru toate vârstele și pe gustul tuturor. Vom avea multă comedie, dar și vis, reverie și puțină ironie pe alocuri.
Luna debutează cu spectacolul „Visul unei nopți de vară” în regia lui Muriel Manea-Jakab care tocmai a avut premiera la Turda. Se va juca în 01, 03 și 31 martie, ora 19.00. Un vis populat de zei și muritori, de duhuri, spiriduși și zâne, în interpretarea actorilor turdeni, plini de entuziasm.
O comedie în premieră și luna aceasta. Este vorba despre spectacolul “Ultima haltă în paradis” în regia lui Andrei Mihalache, pe 10 martie, de la ora 19.00. Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital către un Ionel lipsit de experiență. – Dansul dragostei este ca o partidă de șah, spune personajul lui Mitică. Acest spectacol se va rejuca pe data de 22 martie pentru toți cei care nu vor reuși să ajungă la premieră.
Vor fi și câteva spectacole care se rejoacă pentru cei care nu le-au văzut până acum. “Gunoierul” o super comedie pe un text de Mimi Brădescu va fi în data de 15 martie ora 19.00. Pe 17 martie tot la aceeași oră, veți putea să vă reîncărcați bateriile cu o portie de râs la spectacolul “Bigamul II” în regia lui Cristian Ioan. Spre finalul luni, în 24 martie, va fi o poveste despre logica, sensul sau adevărul unor fapte, “În căutarea sensului pierdut” în regia lui Muriel Manea-Jakab. De asemenea, va recomandăm un one man show în data de 29 martie cu actorul Cornel Miron, “Treisprezece” în regia lui Radu Botar.
Nici cei mici nu sunt mai prejos, pentru ei avem dintre cele mai cunoscute povești prezente pe scena Teatrului Aureliu Manea Turda. “Fata babei și fata moșului”, “Degețica”, “Punguța cu doi bani” și Mica sirenă”, toate sunt pline de viață și culoare pentru creativitatea celor mici.
Așadar, vă așteptăm la teatru și în luna Martie să fiți alături de actorii turdeni.
Biletele se găsesc la agenția teatrului sau online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.

Biroul de presa
Teatrul Aureliu Manea Turda

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

PREMIERĂ: La Școala Teodor Mărășanu din Turda se inaugurează, în 24 mai, un laborator dedicat protejării mediului

În urma a câteva luni de activitate continuă și cu sprijinul primit din partea Fondului pentru un viitor mai bun în comunități, Laboratorul Ecologic,...
%d bloggers like this: