Lucrările pe autostrada Câmpia Turzii – Chețani se mișcă în ritm de melc

spot_imgspot_img

Nu o spunem doar noi, ci însăși ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a efectuat o vizită în teren, chiar astăzi.

Acesta a vizitat, mai întâi, tronsonul de autostradă dintre Iernut și Chețani, de care s-a declarat mulțumit.

Apoi s-a deplasat pe cel dintre Chețani și Câmpia Turzii, iar mobilizarea constructorului acestui tronson l-a dezamăgit pe ministru.

“Am vizitat în primă fază tronsonul Iernut-Cheţani, constructorul este în termen, este mobilizat, am văzut că se lucrează intens la grinzile podurilor, deci termenele vor fi respectate şi a menţinut termenul de a da în circulaţie acest tronson la sfârşitul anului 2019. Nu sunt probleme de finanţare, probleme administrative, totul decurge conform graficului. La cel de-al doilea lot, pe care l-am vizitat, pot să spun că sunt profund nemulţumit de modul în care s-a mobilizat constructorul, mâine va veni la domnul Neaga antreprenorul de pe Cheţani-Câmpia Turzii pentru a avea o discuţie foarte aplicată. A avansat faţă de prima vizită (din martie, n.r.) dar mobilizarea pe care o văd în şantier este nesatisfăcătoare şi nu o să tolerez un astfel de comportament în condiţiile în care ministerul, statul român, este partener onest în relaţia pe care o avem cu constructorii. Mâine domnul Neaga (şeful CNAIR, n.r.) a convocat antreprenorul şi, dacă nu se mobilizează, cu siguranţă vom trece la etapa următoare, probabil reziliem contractul”, a declarat ministrul Răzvan Cuc, citat de știripesurse.ro

În mod normal, cele două tronsoane de autostradă ar trebui să fie finalizate până în 2020, însă este greu de crezut că Straco, firma care se ocupă de tronsonul dintre Chețani și Câmpia Turzii, va reuși să ducă lucrarea la bun sfârșit.

spot_img
%d