fbpx
HomeDEZVĂLUIRILucrările la podul peste Arieș întârzie - vezi de ce
spot_img
spot_img

Lucrările la podul peste Arieș întârzie – vezi de ce

- Publicitate -
spot_img

Deși erau programate să debuteze la începutul lunii septembrie, lucrările de reabilitare completă a podului peste râul Arieș, situat pe strada Alba Iulia din Municipiul Turda, întârzie.

Motivul se datorează unei prelungiri a termenului de finalizare a proiectului tehnic necesar lucrării.

“Perioada duratei de finalizare a Proiectului Tehnic a fost prelungită până la data de 26.09.2019, urmând demararea procedurii de obținere a Autorizației de Construire (15 zile).“, precizează CNAIR într-un răsuns transmis siteului inTurda, citat și de TurdaNews.

Așadar, lucrările ar trebui să înceapă în luna octombrie, însă după prognozele meteo aferente următoarelor luni, s-ar putea să le fie imposibil echipelor de muncitori să lucreze, până după 15 martie anul viitor.

Vestea bună este că, în timp ce lucrările la pod sunt în staționare, cele la strada 22 decembrie, care reprezintă alternativa de intrare în Turda dinspre Autostrada A3, respectiv județul Alba, avansează în ritm alert, iar trama de rulare ar putea fi pregătită să preia traficul, odată cu debutul lucrărilor la pod, care înseamnă închiderea totală a circulației în zona străzii Alba Iulia.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: